Lær av fagekspertene på bærekraft

Lær av fagekspertene på bærekraft​

Derfor bør du delta på kurs hos Etisk handel Norge

⇒ Erfarne og svært kompetente kursholdere

 

⇒ Praktiske og relevante kurs for deg og din virksomhet

 

⇒ Tilpasset ditt fagfelt

 

⇒ Mulighet for skreddersydde kurs for din bedrift

 

⇒ Case-presentasjoner fra våre medlemsbedrifter

Lær mer fra Etisk handel Norge

Bærekraftsakademiet består både av kurs og av artikler, blogger og filmer. Du kan også kontakte oss for å få kurs som er spesialtilpasset din virksomhet. 

Vi hjelper deg gjerne

Spørsmål?

Ta kontakt med Espen Utaker

espen@etiskhandel.no

+47 47468708

Bærekraftsakademiet er et kurskonsept og læringssted for bærekraftig forretningspraksis. Her tilbyr vi kurs fra våre egne eksperter og førsteklasses eksterne eksperter på bærekraft, menneskerettigheter og sosiale forhold i leverandørkjeden.

Vårt mål er å tilby mest mulig relevante kurs for bedrifter og organisasjoner, slik at både medlemmer og ikke-medlemmer skal få praktisk hjelp til å bli best mulig på bærekraft.

Jobber du med bærekraft i en bedrift eller organisasjon eller du bare er interessert i tema, så kan du delta på våre kurs. Noen kurs er forbeholdt medlemmer, mens andre er åpne for alle.

Noen temaer er generelle, mens andre temaer vil være knyttet til spesielle utfordringer i leverandørkjeden. Det kan for eksempel være hvordan en kan vite at ens virksomhet ikke er involvert i handel som bryter menneskerettighetene, hvordan lages et klimaregnskap osv.

Noen kurs er gratis, mens andre koster penger. Prisen varierer fra kurs til kurs, og omfanget på kurset. En del av våre kurs har en pris for medlemmer og en annen for ikke-medlemmer.

 

Bærekraftsbloggen

 

 

På Bærekraftsbloggen kan du lese deg opp på faglige temaer du kan ha bruk for eller kanskje lurer på.