Medlemskapet gir tilgang til Nordens største nettverk av virksomheter som jobber forpliktende og systematisk for å sikre bærekraftige leverandørkjeder. Og medlemmene inkluderer noen av Norges største bedrifter, små og mellomstore bedrifter (SMB), offentlige virksomheter og organisasjoner. Vi jobber med 170 medlemmer, som til sammen har 100.000 leverandører og som sysselsetter 8 millioner arbeidere.

Abena Hygiene AS er et datterselskap i Abena Gruppen. Deres produktområder omfatter bl.a. inkontinens og sykepleie, engangsartikler, personlige vernemidler, rengjøring, avfallssystemer og forbruksprodukter med mer, mens kundene hovedsaklig består av sykehus, pleiehjem, hjemmesykepleie, skoler, daginstitusjoner og private grossistvirksomheter, samt hotell-, restaurant- og cateringbransjen med mer.

 

 

Rune Bjerkestrand

 

 

E-post: rubj@abena.no

 

 

Nettsted: abena.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Lastned medlemsrapport ↓

Active Brands konsernet er en ledende leverandør til sports- og friluftsmarkedet. Merkevareporteføljen består i dag av Kari Traa, Bula, Vossatassar, Åsnes, Nanok, Bjørn Dæhlie og Rode. Konsernet omsetter for i underkant av NOK 400 millioner og har ca. 120 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Voss, Åre, Göteborg og Shanghai.

 

 

Allen Farrokhi

 

 

E-post: allen@activebrands.com

 

Nettsted: activebrands.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

Aksess & Daylight AS er totalleverandør av tekstiler, gave- og reklameartikler. Gjennom et stort nettverk av leverandører tilbyr de så vel unike spesialprodukter, som merkevarer og andre standardprodukter med profilering.

 

 

Vidar Boye Hansen

 

 

E-post: boye@adprofil.no

 

Nettsted: adprofil.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Allsidige Nord tilbyr en rekke muligheter innen ulike typer av papirposer, gjenbruksnett og spesial emballasje.

 

 

Anders Bredesen

 

 

E-post: anders@allsidigenord.no

 

Nettsted: allsidigenord.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Amnesty International er en verdensomspennende og medlemsstyrt menneskerettighetsorganisasjon. Organisasjonen er uavhengig av enhver regjering, økonomisk aktør, politisk overbevisning og religiøs tro.

 

 

Beate Ekeløv-Slydal

 

 

E-post: bslydal@amnesty.no

 

Nettsted: amnesty.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Artisti er blant landets ledende leverandør ­innen profilfremmende produkter og kan bistå med alt fra fra idé og design til produksjon, lagerhold og distribusjon.

 

 

Meigen Li Hetland

 

 

E-post: mlh@artisti.no

 

Nettsted: artisti.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Greater than A er et nystartet norsk klesmerke, inspirert av Aksel Lund Svindal og med fokus på bærekraft og sosialt ansvar. Den første kolleksjonen slippes våren 2018.

 

 

Kjersti Kviseth

 

 

E-post: kjersti@greaterthana.no

 

Nettsted:http: greaterthana.no

 

Lastned medlemsrapport ↓( Ingen fil)

Automatpack AS tilbyr pakking, lager, rådgivning og produktutvikling. Vi har per i dag 12 produksjonslinjer og et helautomatisert lager med 6000 palleplasser

 

 

Beate Skånseng

 

 

E-post: b.skanseng@automatpack.no

 

Nettsted: automatpack.no

 

Lastned medlemsrapport ↓( ingen fil)

BAMA er en av landets eldste privateide handelsbedrifter. De omsetter og produserer frukt, grønnsaker samt andre produkter med begrenset holdbarhet.

 

 

Alvhild Hedstein

 

 

E-post: Alvhild.Hedstein@bama.no

 

Nettsted: bama.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling.

 

 

Vibeke Tegneby

 

 

E-post: vibeke.tegneby@banenor.no

 

Nettsted: banenor.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Beer Sten AS er importør granitt og en av svært få spesialister innen levering av granittprodukter til uteanlegg i Norge. De er den eneste av steinimportørene i Norge som er medlem av Initiativ for etisk handel.

 

 

Monica M. Sander

 

 

E-post: monica@beersten.no

 

Nettsted: beersten.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Bekken & Strøm AS er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og lang erfaring fra bransjen.

 

 

Sturla Berntsen

 

 

E-post: sturla@bekkenstrom.no

 

Nettsted: bekkenstrom.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Bergans er norsk produsent av fritidsklær, ryggsekker, telt, soveposer og turutstyr generelt. De har 100 års erfaring med turer og ekspedisjoner.

 

 

Christoph Centmayer

 

 

E-post: christoph.centmayer@bergans.no

 

Nettsted: bergans.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Bergen er en by og kommune i Hordaland på Norges vestkyst med ca 280 000 innbyggere.

 

 

Juni Skjold Lexau

 

 

E-post: Juni.Lexau@bergen.kommune.no

 

Nettsted: bergen.kommune.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra 0 og helt opp til 8 år. Barnas Hus ble etablert i 2004 og er i dag landsdekkende med 18 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

 

 

Lasse Erik Moen

 

 

E-post: lasse.erik.moen@bhnordic.com

 

Nettsted: barnashus.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Brand Assist driver med produktutvikling, produksjon og salg av merker innen sportsbransjen, blant annet merkevaren Northug. Northug er etablert i samarbeid med den verdenskjente skiløperen Petter Northug.

 

 

Nanna Rein Barstad

 

 

E-post: nanna@brandmachine.eu

 

Nettsted: 

 

Lastned medlemsrapport ↓

BRAV er en aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, Helsport og Hard Rocx. De tilbyr også teambekledning gjennom Original Teamwear, samt at de eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.

 

 

Hanne Haslum

 

 

E-post: hanne.haslum@brav.com

 

Nettsted: brav.com/no

 

Lastned medlemsrapport ↓

I samfunn der halvparten av menneskene hindres i å delta, mister man halvparten av mulighetene. Å løfte kvinnene har vist seg å være den mest effektive måten å redusere fattigdom på

 

 

Hilde Vanvik

 

 

E-post: hilde.vanvik@care.no

 

Nettsted: care.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Caritas Norge er en hjelpeorganisasjon med utspring fra den katolske kirken i Norge. Caritas Norges visjon er en verden hvor alle mennesker lever i trygge samfunn hvor deres helhetlige menneskelige utvikling og menneskeverd blir ivaretatt.

 

 

Aron Halfen

 

 

E-post: aron.halfen@caritas.no

 

Nettsted: caritas.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Cathrine Hammel er en norsk motedesigner som har hatt base i Oslo siden 1997. Designeren produserer nye kolleksjoner basert på forskjellige temaer hver sesong. Estetikken er elegant, med et fokus på klær som skal fungere i hverdagen.

 

 

Hanne Haslum

 

 

E-post: hanne@cathrinehammel.no

 

Nettsted: cathrinehammel.no

 

 

Lastned medlemsrapport ↓

Cernovakonsernet omfatter i dag fire virksomheter: Norgesbakeriene Holding, Norgesmøllene AS, Cernova Industri AS og Mesterbakeren AS.

 

 

Sofie Østergaard

 

 

E-post: sofie.ostergaard@norgesmollene.no

 

Nettsted: cernova.no

 

Lastned medlemsrapport ↓( ingen fil)

Christiania Sport AS leverer sportsutstyr og klær til både bedriftsidrett og ekspedisjoner. I tillegg tilbys det arrangementprofilering, firmagaver og personalantrekk.

 

 

Siri Gallefoss

 

 

E-post: siri@christianiasport.no

 

Nettsted: christianiasport.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Coop Norge er ansvarlig for kjedekonsepter, distribusjons- og logistikkvirksomhet, innkjøp og markedsføring for Coops butikker i Norge. Coop Norge er en av stifterne av Etisk handel Norge.

 

 

Knut Lutnæs

 

 

E-post: Knut.Lutnaes@coop.no

 

Nettsted: coop.no

 

Lastned medlemsrapport ↓( ingen filer)

DSN består av organisasjoner som er opptatt av å fjerne diskriminering basert på kaste eller opphav, og har som mål å koble grasrotbevegelser med internasjonale apparater for å synliggjøre og løse problemet med diskrimininering.

 

 

Guro Almås

 

 

E-post: ga225@kirken.no

 

Nettsted:dalit.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon som skal utvikle arbeidslivet med fokus på medlemmenes livskvalitet. De har om lag 61 000 medlemmer som arbeider innenfor offentlig tjenesteyting.

 

 

Nina Jensen

 

 

E-post: nina.jensen@delta.no

 

Nettsted: delta.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Dagligvareleverandørenes forening (DLF) er et felles forum for leverandører av forbruksvarer, med fokus på merkevarer. Oppgaven deres er å bidra til effektive rammebetingelser for medlemsbedriftene i sunt samarbeid med handelsledd og myndigheter.

 

 

Mette Hanekamhaug

 

 

E-post: firmapost@dlf.no

 

Nettsted: dlf.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

DMedical er en del av L&B Medical konsern som består av flere selskaper innenfor helsemarkedet i Norge og Sverige. L&B Medical har et omfattende produktsortiment og er en betydelig leverandør innenfor flere områder i helsemarkedet.

 

 

Mats Christiansen

 

 

E-post: mats.christiansen@dmedical.no

 

Nettsted: dmedical.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Dyrevernalliansen er en nasjonal organisasjon for dyrevelferd i Norge. Intensivt landbruk, dyreforsøk og pelsdyrindustrien er prioriterte arbeidsfelt. Dyrevernalliansen ble stiftet i 2001.

 

 

Marianne Kulø

 

 

E-post: marianne@dyrevern.no

 

Nettsted: dyrevern.no 

 

Lastned medlemsrapport ↓

Elopak er et norsk firma som produserer kartongemballasje for distribusjon av væsker, slik som melk, saft og juice.

 

 

Sandra Färdig

 

 

E-post: sandra.faerdigh@elopak.no

 

 

Nettsted: elopak.com

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Engelsrud er en ledende leverandør av forbrukerfyrverkeri, profesjonelt fyrverkeri og øvelsesmateriell til Forsvaret. Selskapet, Engelsrud Fyrverkerifabrikk, ble etablert på Engelsrud Gård i Asker og har historie helt tilbake til 1948.

 

 

Gudmund Norsveen

 

 

E-post: gudmund@fyrverkeri.no

 

 

Nettsted:http:fyrverkeri.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Culinakjeden er Norges ledende leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. Kolleksjonen deres spenner over varegruppene porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, rengjøring samt elektriske artikler og kokkeklær.

 

 

Irene Guldbransen

 

 

E-post: ig@culina.no

 

 

Nettsted:culina.no/

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Euro Sko Norge AS ble etablert i 1982 og har siden vokst til å bli Nordens største skoforhandler med fire konsepter.

 

 

Tone Cecilie Lie

 

 

E-post: tone.lie@eurosko.no

 

 

Nettsted:eurosko.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør.

 

 

Rino Lithander

 

 

E-post: rino.lithander@europris.no

 

nettsted: europris.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Fairtrade er en internasjonal, ideell organisasjon som gjennom handel styrker bønder og arbeidere i fattige land.

 

 

Line Weslay-Holand

 

 

E-post: Line.Wesley-Holand@fairtrade.no

 

 

Nettsted:http://www.fairtrade.no/

 

Las tned medlemsrapport ↓

Fellesforbundet er LOs største forbund i privat sektor. Forbundet har ca.160 000 medlemmer og har som formål å organisere arbeidstakere og fremme deres lønns- og arbeidsvilkår.

 

 

Vegard Grøslie Wennesland

 

 

E-post: vegard.groslie.wennesland@fellesforbundet.no

 

 

Nettsted: fellesforbundet.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

FKA er en samvirkebedrift eid av 45.000 bønder. Hovedkontor: Lillestrøm. Selskapet er største og viktigste leverandør av driftsmidler og maskiner til norsk landbruk. Omsetning 2015: 12 milliarder. 2.500 ansatte. 110 butikker på landsbasis.

 

 

Eskild Mork Aamodt

 

 

E-post: Eskild.Mork.Aamodt@felleskjopet.no

 

Nettsted: felleskjopet.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder.

 

 

Geir Inge-Auklend

 

 

E-post: geir.inge.auklend@fkra.no

 

Nettsted: fkra.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Fleischer Couture ble grunnlagt i Oslo i 2008. De designer unike klær for damer av høy kvalitet, med materialer som merinoull, silke, cashmere, alpaca og gåsedun.

 

 

Stine Mejlænder

 

 

E-post: stine@fleischercouture.no

 

Nettsted: fleischercouture.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Annual_report_2020_digital

Flokk is the leading manufacturer of high quality workplace furniture in Europe, developing a growing family of brands. We are the proud owner of product brands HÅG, RH, BMA, Offecct, Giroflex, Malmstolen and RBM.

 

 

Atle Thiis-Messel

 

 

E-post: Atle.Messel@flokk.com

 

 

Nettsted: flokk.com

 

Last ned medlemsrapport ↓

FoodMan AS ble etablert i 1992. De omsatte i 2019 for 268 millioner kroner, har 41 ansatte og holder til på Aurskog ca 4 mil utenfor Oslo. De produserer for en rekke dagligvarekjeder og industribedrifter.

 

 

Jon Bergsland

 

 

E-post: jon.bergsland@foodman.no

 

 

Nettsted: foodman.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

FLO sikrer hele Forsvaret driftsmateriell gjennom å forestå innkjøp, forvalte kontrakter og rammeavtaler med norske og utenlandske leverandører.

 

 

Øystein Edvard Kvalheim

 

 

E-post: oykvalheim@mil.no

 

 

Nettsted: forsvaret.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Fretex er Norges største attføringsbedrift og bruktkjede, og en viktig del av Frelsesarmeen i Norge.

 

 

Trine Gjermundbo

 

 

E-post: trine.gjermundbo@fretex.no

 

 

Nettsted: fretex.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Hos Granit er det oppbevaring som ligger nærmest hjertet, med smarte løsninger i papir, plast eller flettet materiale. De har også en rekke andre funksjonelle varer for hjem og kontor.

 

 

Johan Palmqvist

 

 

E-post: johan.palmqvist@granit.com

 

Nettsted: granit.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

In the year of 2006 the new Granqvists® factory stood ready for production. With 220 permanent employees we are safe to say that we have the largest factory producing technical protective gloves in Europe.

 

 

Jesper Karlsson

 

 

E-post: jesper@granqvists.se

 

Nettsted: granqvists.se

 

Lastned medlemsrapport ↓

Handel og Kontor i Norge (HK) er i dag LOs tredje største forbund med over 68.000 medlemmer. Medlemmene deres kommer fra handels-, industri-, håndverk-, luftfart-, forlag-, kontor-, administrasjon-, finans- og servicevirksomhet.

 

 

Tonje Holmsen

 

 

E-post: tho@handelogkontor.no

 

Nettsted: handelogkontor.no 

 

Las tned medlemsrapport ↓

Handicare AS er en av Norges største leverandører av tekniske hjelpemidler til eldre og funksjonshemmede. Handicare leverer løsninger for både barn, unge og voksne til bruk hjemme eller på institusjon.

 

 

Kåre Opland

 

 

E-post: kare.opland@handicare.com

 

Nettsted: handicare.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Helly Hansen ASA er et internasjonalt tekstilindustriselskap med hovedkontor i Oslo. Helly Hansen produserer tekstiler og spesialutstyr for sport, fritid og arbeid på havet og i fjellet.

 

 

Ellen Andersen

 

 

E-post: ellen.andersen@hellyhansen.no

 

Nettsted: hellyhansen.com 

 

Lastned medlemsrapport ↓

Helse Midt-Norge RHF har ansvar for sykehus og spesialisthelsetjenesten i Trøndelag og Møre og Romsdal.

 

 

Randi Østbø

 

 

E-post: Randi.Ostbo@helse-midt.no

 

Nettsted: helse-midt.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Helse Nord RHF (regionalt helseforetak) har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Nord-Norge og Svalbard.

 

 

Rune Sætermo

 

 

E-post: rune.saetermo@helse-nord.no

 

Nettsted: helse-nord.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Helse Sør-Øst RHF har ansvar for sykehustjenester til befolkningen i Viken, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, og Agder

 

 

Mona Kulsveen Stainsby

 

 

E-post: mona.stainsby@helse-sorost.no

 

Nettsted: helse-sorost.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Helse Vest RHF (regionalt helseføretak) har det overordna ansvaret for spesialisthelsetenesta i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.

 

 

Per Karlsen

 

 

E-post: per.karlsen@helse-vest.no

 

Nettsted: helse-vest.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

H&M’s business concept is to offer fashion and quality at the best price. For us, this includes that we want to do business in a way that is economically, socially and environmentally sustainable.

 

 

Kristin Fjeld

 

 

E-post: Kristin.Fjeld@hm.com

 

Nettsted: hm.com/no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Hennig-Olsen Is AS produserer og markedsfører iskremprodukter tilpasset dagligvare, kiosk og bensin og storhusholdning. De startet opp i 1924, og leder i dag en av Norges få gjenlevende privateide bedrifter innen næringmiddelindustrien.

 

 

Hanne Jørgensen

 

 

E-post: hanne@hennig-olsen.no

 

Nettsted: hennig-olsen.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Holzweiler lanserte sin første skjerfkolleksjon i 2012, og etter stor suksess på det norske markedet utvidet Holzweiler med sitt eget klesmerke i 2014.

 

 

Line Staxrud Eriksen

 

 

E-post: line@holzweiler.no

 

Nettsted: holzweileroslo.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet.

 

 

Harald Masst

 

 

E-post: harald.masst@human.no

 

Nettsted: hennig-olsen.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.

 

 

Anne-Marie Thoresen Wang

 

 

E-post: anne-marie.thoresenwang@idegroup.no

 

Nettsted: idegroup.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

IKEA tilbyr et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsprodukter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem.

 

 

Jøril Korperud Johnsen

 

 

E-post: joril.korperudjohnsen@ingka.ikea.com

 

Nettsted: ikea.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Inter-Sun As ble etablert i 1976 og er et engros selskap som utvikler og selger egne kolleksjoner av dameklær i Norge.

 

 

Pernille Grønne

 

 

E-post: pernille@inter-sun.no

 

Nettsted: inter-sun.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon, grunnlagt i 1908, og har over 55 000 blomsterbutikker i ca. 140 land. I Norge består Interflora av ca. 375 fagblomsterhandlere.

 

 

Sofie Hildebrandt Nilsen

 

 

E-post: shn@interflora.no

 

Nettsted: interflora.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Interim Norge leier ut midlertidige toppledere, mellomledere og prosjektledere med erfaring fra ulike bransjer, virksomheter og situasjoner.

 

 

Hartvig Munthe-Kaas

 

 

E-post: hartvig@interimnorge.no

 

Nettsted: interimnorge.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Engroshandel med tekstiler og utstyrsvarer Alt av tilbehør til han og henne – skjerf, smykker, slips, silkelommetørkle, silkeslips, poncho, sløyfe, små og store vesker, paraply, sjal, kimono, vanter, skinnhansker – dame og herre, hodeplagg, badetøy etc.

 

 

Erik Christoffersen

 

 

E-post: erik@intex.no

 

Nettsted: intexskandia.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

ITP er leverandør av produksjon, innkjøp- og montering tjenester fra Kina og Asia generelt. Deres strategiske kompetanse ligger innen metall, plastikk og tekniske tekstiler.

 

 

Christian Haack-Hamilton

 

 

E-post: christian.haack-hamilton@itpgroup.cn

 

Nettsted: itpgroup.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Jacobs Douwe Egberts Norge AS, tidligere Kaffehuset Friele, er Norges største kaffeprodusent med en markedsandel på ca. 35%. Det betyr at mer enn hver tredje kaffekopp som drikkes i Norge kommer fra Friele.

 

 

Eva Gullerud

 

 

E-post: Eva.Gullerud@JDEcoffee.com

 

Nettsted: friele.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

I dag er JOH. JOHANNSON KAFFE AS den ledende leverandør av kvalitetskaffe i Norge, og kjent i markedet gjennom merkevarene EVERGOOD og ALI.

 

 

Tina Johansen

 

 

E-post: Tina.Johansen@joh.no

 

Nettsted: joh-kaffe.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør,accessories og nesten alt til barnerommet.

 

 

Stian Brandhagen

 

 

E-post: stian@kid.no

 

Nettsted: kid.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Fra ca 1960 ble Kjeldsberg fast kunde hos Kaffebrenneriet Probat. Som en av de få gjenværende midtnorske bedriftene innen næringsmiddelindustri satser Kjeldsberg på å levere konkurransedyktige produkter av høy kvalitet.

 

 

Malin Wemundstad

 

 

E-post: malin.wemundstad@kjeldsberg.no

 

Nettsted: kjeldsberg.no/Kaffe

 

Lastned medlemsrapport ↓

Klubben AS er en stor leverandør av sport- og fritidsutstyr, barnehageutstyr, svømmmehallsutstyr, rekvisita og svømmeutstyr.

 

 

Kari Heggelund

 

 

E-post: kari@klubben.no

 

Nettsted: klubben.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Kristen-Norges Interessefellesskap, populært kalt KNIF, er en non-profit (ikke-økonomisk) frivillig virksomhet åpen for organisasjoner, institusjoner og kirkesamfunn som står ved Den apostoliske trosbekjennelse.

 

 

Heidi Einarsen Hagen

 

 

E-post: Hagen@knif.no

 

Nettsted: knif.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Kommunal Landspensjonskasse (KLP) leverer pensjons- finans- og forsikringstjenester til kommuner og fylkeskommuner, helseforetak og til bedrifter både i offentlig og privat sektor, og til deres ansatte.

 

 

Heidi Finskas

 

 

E-post: heidi.finskas@klp.no

 

Nettsted: klp.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Kristiansand Dyrepark AS er Den Levende Parken som skal spre glede, opplevelser og kunnskap til alle som kommer på besøk. Parken er åpen hver dag hele året, men har sin hovedsesong på sommeren.

 

 

Tove Trydal

 

 

E-post: tove@dyreparken.no

 

 

Nettsted: dyreparken.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

KS er interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for alle kommuner og fylkeskommuner. KS’ visjon er selvstendig og nyskapende kommunesektor. KS arbeider for å sikre kommunesektoren best mulige rammebetingelser for å kunne utvikle gode lokalsamfunn.

 

 

Lars Owe Kristiansen

 

 

E-post: Lars.Owe.Kristiansen@ks.no

 

 

Nettsted: ks.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Kygo Life er en bedrift som selger moteklær og hardware, etablert og inspirert av den verdenskjente artisten Kyrre Gørvell-Dahll.

 

 

Elise Reiten

 

 

E-post: elise@kygolife.com

 

 

Nettsted: kygolife.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 860 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.

 

 

Gunn Kristoffersen

 

 

E-post: gunn.kristoffersen@lo.no

 

 

Nettsted: lo.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Lekolar tilbyr mer enn 5000 produkter. Lekolar leverer produkter til skoler og barnehager. Alle produktene er nøye utvalgt for å leve opp til pedagogiske og praktiske krav .

 

 

Pierre Lennartson

 

 

E-post: pierre.lennartsson@lekolar.com

 

 

Nettsted:http: lekolar.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

I dag er Lerum en landsdekkende leverandør av saft, syltetøy og jus- både gjennom dagligvarebutikker og storhusholdning.

 

 

Lorraine Thompson

 

 

E-post: lorraine.thompson@lerum.no

 

 

Nettsted: lerum.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Lilleborg AS består av to enheter: Lilleborg og Orkla Home & Personal Care. Lilleborg er Norges ledende leverandør av hygiene- og rengjøringssystemer til det profesjonelle markedet. Orkla Home & Personal Care er Nordens ledende – og Norges største – leverandør av vaskemidler og produkter til personlig pleie for forbrukermarkedet. Lilleborg AS har lange tradisjoner og har gjennom generasjoner utviklet produkter til rengjøring og personlig hygiene. Røttene går tilbake til Lilleborgs fabrikk ved Akerselva i 1833.

 

 

Henning André Raab

 

 

E-post: henning.andre.raab@lilleborg.no

 

 

Nettsted: www.orkla.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Gamle Fet, Sørum og Skedsmo kommune ble 01.01.2020 slått sammen til Lillestrøm kommune.

 

 

Trine Myrvold Wikstrøm

 

 

E-post: trine.wikstrom@lillestrom.kommune.no

 

 

Nettsted: lillestrom.kommune.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Mascot Høie konsernet har i dag utviklet seg til å bli en internasjonal ledende merkevare-leverandør av Mascot og Høie dyner og puter, Høie sengetøy samt Berger pledd.

 

 

Ola Berg

 

 

E-post: ola.berg@hoie.no

 

 

Nettsted: hoie.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Maske Gruppen AS er en familiebedrift med trøndersk forankring. Etter etableringen i 1858 har selskapet utviklet seg fra produksjonsfokus til grossistfokus, og de siste 50 år har grossistvirksomheten vært dominerende.

 

 

Monica Dalberg

 

 

E-post: Monica.Dalberg@maske.no

 

 

Nettsted: maskegruppen.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Mediq Norge er en av landets største leverandører til helsesektoren. De leverer medisinsk forbruksmateriell til sykehjem og hjemmesykepleie.

 

 

Visar Gashi

 

 

E-post: visar.gashi@mediq.com

 

 

Nettsted: mediqnorge.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

MANGLER INFO

Melanor er bransjeorganisasjonen for virksomheter som leverer medisinske forbruksprodukter, medisinsk teknologi, laboratorieutstyr, velferdsteknologi og hjelpemidler.

 

 Atle Hunstad

 

 

E-post: atle@medteknorge.no

 

Nettsted:.medteknorge.no

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Mester Grønn AS er Norges ledende blomsterkjede. De er en av Norges største importører fra Øst Afrika og har også en betydelig import fra Kina.

 

Rita Bondeson Børke

 

 

E-post: Rita@mestergronn.no

 

Nettsted:.mestergronn.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Mills DA er en ambisiøs og allsidig næringsmiddelbedrift som produserer og markedsfører ledende merkevarer som du kan kjøpe hver dag i dagligvarebutikkene.

 

Paul Aitkenhead

 

 

E-post: paul.aitkenhead@mills.no

 

Nettsted: mills.no/selskap/forside

 

Las tned medlemsrapport ↓

Fra 1. januar 2020 ble Moss og Rygge slått sammen til Moss kommune. Den nye kommunen har omlag 50 000 innbyggere. Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø.

 

Elin Nygaard Opperud

 

 

E-post: elin.nygaard.opperud@moss.kommune.no

 

Nettsted:.moss.kommune.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

N3zones AS er en virksomhet som leverer produkter, tjenester og løsninger for bedre inneklima.

 

Mikael Back

 

 

E-post: mikael.back@n3zonesgroup.no

 

Nettsted:.renholdssoner.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører er en landsomfattende medlemsstyrt organisasjon for næringsdrivende innen den grønne sektor.

 

Merete Bellingmo

 

 

E-post: m.bellingmo@naml.bnl.no

 

Nettsted:naml.no/forsiden/

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Nesodden kommune er en grønn halvøy midt i Oslofjorden med omlag 19.000 innbyggere. På Nesodden bor man på landet, men har kort vei til byen. Her nyter innbyggerne den mangfoldige naturen, med skog, fjell og strand, med kulturlandskap og flotte utsiktspunkter – samtidig som byens tilbud ikke er langt vekk.

 

Siri Hatland

 

 

E-post: siri.hatland@nesodden.kommune.no

 

Nettsted:.nesodden.kommune.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

MANGLER INFO

NHO Handel er en kombinert arbeidsgiver- og bransjeforening for virksomhet innen i varehandel, håndverksproduksjon og personlig tjenesteyting i Norge.

 

Linda Vist

 

 

E-post: lv@nhosh.no

 

Nettsted:.nhohandel.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr stort utvalg varer til både små og store anledninger. Kjeden har i dag over 360 butikker i Norge. Nille har over 2000 medarbeidere og omsetter for over 1,7 milliarder NOK.

 

Hedvig Grande-Breyholtz

 

 

E-post: hedvig.grande-breyholtz@nille.no

 

Nettsted:.nille.no

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Nor Tekstil AS ble etablert i november 2005. Nor Tekstil leier ut og vasker tekstiler for bedrifter og institusjoner i hele Norge. Kundene deres består av alt fra sykehus til hoteller og borerigger offshore.

 

Otto J. Hermann

 

 

E-post: (Mangler)

 

Nettsted:.nortekstil.no/go.cfm?id=80722

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Noramix provides Retail businesses in Norway with private labels product for food and non-food items. Noramix was established in 1994, and are holding more than 200 products in its portfolio.

 

Gabriella Rhodin-Jensen

 

 

E-post: gabriella@noramix.com

 

Nettsted:noramix.com

 

Las tned medlemsrapport ↓

Choice Hotels Scandinavia AS er en av Nordens ledende hotellkjeder. De jobber kontinuerlig med å finne nye, gode konsepter som gjør hverdagen enklere, mer effektiv og komfortabel for sine gjester.

 

Harald Bjugstad-Holm

 

 

E-post: harald.bjugstad-holm@choice.no

 

Nettsted:.choicehotels.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Nordic Smart House er et søsterselskap til Orient Import AS. Bedriften er i oppstartsfasen og skal drive med utvikling, produksjon og import av miniboliger i stålmoduler.

 

Stephen Fu

 

 

E-post: stephen@orientimport.com

 

Nettsted:.nordicsmarthouse.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 14 bedrifter med lokale eiere, fordelt på 26 avdelinger.

 

Rasmus Valen

 

 

E-post: rasmus.valen@norengros.no

 

Nettsted:.norengros.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIF skal arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.

 

Håvard Øvregård

 

 

E-post: havard.ovregard@idrettsforbundet.no

 

Nettsted:.idrett.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvaltning.

 

Heikki Fjelldal

 

 

E-post: heikki.fjelldal@nmbu.no

 

Nettsted:nmbu.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

NorgesGruppen er landets største handelshus og leverer forbruksvarer til dagligvare, kiosk- og servicehandel, og servering- og storhusholdning. De arbeider kontinuerlig med å tilby et bedre og bredere utvalg av Fairtrade merkede produkter.

 

Bjart Thorkil Pedersen

 

 

E-post: Bjart.Pedersen@norgesgruppen.no

 

Nettsted: norgesgruppen.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Norrøna lager fantastiske produkter på sin måte for mennesker med en aktiv livsstil. Dette innebærer å utvikle klær og utstyr av ypperste kvalitet til ekstrem bruk.

 

 Monika Hedemark

 

 

E-post: monika.hedemark@norrona.no

 

Nettsted:.norrona.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon og er en partipolitisk uavhengig organisasjon. De tar standpunkt i viktige samfunnsdebatter, og har som mål om en mer rettferdig verden.

 

Birgitte Brekke

 

 

E-post: birgitteb@npaid.org

 

Nettsted:.folkehjelp.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Notra AS driver innen engroshandel med tekstil, maskiner og utstyr til jordbruk og skogbruk. De har som overordnet målsetning å fremskaffe kvalitetsvarer fra Kina.

 

Stephen Fu

 

 

E-post: stephen@orientimport.no

 

Nettsted:.nortra.no/?ac_id=121

Las tned medlemsrapport ↓

Norwegian Concept byr på attraktive og rimelige kleskolleksjoner og andre produkter innen sport og fritid til kjeder, butikker og idrettslag over hele landet.

 

Marthe Mykjåland

 

 

E-post: marthe@norwegianconcept.no

 

Nettsted:.norwegianconcept.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

NTNU har hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag.

 

Anne Kristin Riise

 

 

E-post: anne.riise@ntnu.no

 

Nettsted:.ntnu.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

NutraQ AS utvikler og produserer kosttilskudd og hudpleieprodukter som selges direkte til forbruker i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tsjekkia, Nederland, Slovakia.

 

Ann-Christin Bakke

 

 

E-post: anncb@nutraq.com

 

Nettsted:.nutraq.com

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Nye Probat driver med design, produksjon og salg av tekstiler, hovedsakelig t-skjorter.

 

Beate Siljan

 

 

E-post: beate@nyeprobat.no

 

Nettsted:.probat.no

 

Las tned medlemsrapport ↓( ingen filer)

Oluf Lorentzen AS har siden 1869 vært en stolt importør av utsøkte smaker fra hele verden, og er i dag landets fremste leverandør av førsteklasses matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.

 

Pernille Hjemli

 

 

E-post: pehj@oluf.no

 

Nettsted:.oluf.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

OneMed AS er en stor europeisk helse- og pleieytende enheter, med et tilbud av forretningsfremmende tjenester, støttesystemer og et omfattende utvalg av medisinske forbruksvarer, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Latvia og Nederland.

 

Jan Knoph

 

 

E-post: jan.knoph@onemed.com

 

Nettsted: onemed.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Orkla ASA er Nordens ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning. Orkla har også flere sterke posisjoner i India, Russland og Østerrike.

 

Sophie Arildsson

 

 

E-post: sophie.arildsson@orkla.no

 

Nettsted:.orkla.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Orkla Confectionery & Snacks Norge ble opprettet som nytt selskap 01.10.2013, og består av de tidligere selskapene Nidar, Sætre og KiMs Norge. Selskapet har sterke posisjoner innen snacks, godteri og kjeks i Norge.

 

 

Stine Alvestad

 

 

E-post: stine.alvestad@orkla.no

 

 

Nettsted: orkla.no/Om-Orkla/Merkevarer/Orkla-Confectionery-Snacks

 

Las tned medlemsrapport ↓

Orkla Foods Norge en av de største merkevareleverandørene av mat i Norge. Til sammen står selskapet bak ca 1300 produkter.

 

 

Bjørn Brennskag

 

 

E-post: bjorn.brennskag@orkla.no

 

Nettsted: orklafoods.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund (OVL) er som overskriften forteller en bransjeforening for den ortopeditekniske bransjen. Forbundet har 20 medlemsbedrifter som er spredt over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.

 

 

Svein Vidar Ersvær

 

 

E-post: 

 

Nettsted: ovl.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Oslo kommune er en stor offentlig oppdragsgiver med omlag 52 000 ansatte og 700 000 innbyggere. Byrådets visjon er en «grønnere, varmere og mer skapende by med plass til alle».

 

 

Katja Khardikova

 

 

E-post: katja.khardikova@uke.oslo.kommune.no

 

Nettsted: oslo.kommune.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS). De har 35 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet, og organiserer ansatte i de fleste yrker og bransjer.

 

 

Janne Jonsrud

 

 

E-post: janne.jonsrud@parat.com

 

Nettsted: parat.com

 

Las tned medlemsrapport ↓

PBL (Private Barnehagers Landsforbund) er i dag Norges største rådgivnings- og kunnskapssenter om drift av private barnehager.

 

 

Ole Reidar Sollund

 

 

E-post: olereidar@pbl.no

 

Nettsted: pbl.no 

Las tned medlemsrapport ↓

AS Pelion ble etablert i 1978 og er en bedrift bestående av fire ansatte som arbeider med profileringsartikler. Deres kunder er en blanding av privat og offentlig virksomhet.

 

 

Øyvind S. Hagen

 

 

E-post: oyvind@pelion.no

 

Nettsted: pelion.no

 

 

Las tned medlemsrapport ↓

Pierre Robert Group designer, utvikler, markedsfører og selger strømpebukser, sokker og undertøy under merkene La Mote og Pierre Robert. Kundene er nordisk dagligvarehandel.

 

 

Margrethe Vikanes

 

 

E-post: margrethe.vikanes@pierrerobert.no

 

Nettsted: pierrerobert.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Politiets Fellestjenester (PFT) er politiets nasjonale kompetanse- og servicesenter som gir norsk politi de verktøyene de trenger for å forebygge og bekjempe kriminalitet. PFT leverer tjenester innenfor områdene materiell og logistikk, eiendom, anskaffelser og juridiske tjenester, lønn, regnskap og kommunikasjon.

 

 

Lars Harald Nilsen

 

 

E-post: lars.harald.nilsen@politiet.no

 

Nettsted: politiet.no/om/organisasjonen/andre/pft/

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Prima Holding Trondheim AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift eid av Trondheim kommune og Trondheim Røde Kors

 

 

Erlend Foss Harbak

 

 

E-post: erlend.harbak@prima-as.no

 

Nettsted: prima-as.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

I dag er Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med over 120 forretninger, og øker stadig i antall.

 

 

Linda M. Andreassen

 

 

E-post: lma@princessgruppen.no

 

Nettsted: princessbutikken.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Profilforum leverer alle tenkelige profileringsartikler til; kick off, lanseringer, event, og giveaways. De tilbyr både hyllevarer og spesialdesign, enklere produkter og varige gjenstander av høy kvalitet.

 

 Mona Børsand

 

 

E-post: mona@profilforum.no

 

Nettsted: profilforum.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Puls er et selskap i Handicare AS. Puls leverer kapitalvarer og forbruksmateriell til apotek, institusjoner, sykehus og andre helsetjenester. Puls er også leverandør til industri, forskning og offentlig forvaltning.

 

 

Trond Dahl Hansen

 

 

E-post: Trond.Dahl.Hansen@mediq.com

Nettsted: puls-norge.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

R&U Holding AS er morselskapet til Russeservice, University og Russedress. Selskapene utvikler, markedsfører og selger ulike produkter til elever i norsk skole.

 

 

Grete Alvsåker

 

 

E-post: grete@russeservice.no

 

Nettsted: russ.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige.

 

 

Kaia Andresen

 

 

E-post: kaia.andresen@rema.no

 

Nettsted: rema1000.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Rogaland fylke ligger sørvest i Norge og har drøyt 475.000 innbyggere. Rogaland består av 23 kommuner fordelt på distriktene Jæren, Ryfylke, Haugalandet og Dalane. Stavanger er administrasjonssenteret.

 

 

Mads Christian Bull-Borgen

 

 

E-post: mads.christian.bull-borgen@rogfk.no

 

Nettsted: rogfk.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Tøy som ikke brukes lenger kan bli til viktige verdier for Røde Kors. Vi samler inn brukt tøy for å omsette verdiene i vårt humanitære arbeid.

 

 

Kristin Voll

 

 

E-post: kristin.voll@redcross.no

 

Nettsted: rodekors.no/tekstil

 

Las tned medlemsrapport ↓

Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Ruter As er eid av Oslo kommune og Akershus fylkeskommune.

 

 

Kristin Holter

 

 

E-post: kristin.holter@ruter.no

 

Nettsted: ruter.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Scandza AS eier ikoniske skandinaviske merker som bla: Synnøve, Finsbråten, Sørlandschips, Leiv Vidar, Bisca,Peppes Pizza med fler.

 

 

Sofie Oraug-Rygh

 

 

E-post: sofie.rygh@scandza.com

 

Nettsted: scandza.com

 

Las tned medlemsrapport ↓

Scan Trade AS er et sportsgrossistfirma med merkevare-ansvar for Umbro, Fibra, Scott, OR og Proline. De har avtale med omlag 600 klubber i Norge og Sverige.

 

 

Ingrid Lindebø

 

 

E-post: ingrid.lindebo@scantrade.no

 

Nettsted: scantrade.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.

 

 

John Helge Selliseth

 

 

E-post: john.helge@sg.no

 

Nettsted: servicegrossistene.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Sitski Norway AS er et lite selskap som leverer hjelpemidler for funksjonshemmede

 

 

Ole Morten Svenkerud

 

 

E-post: olemorten@sitski.no

 

Nettsted: sitski.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Skeidar forhandler flere sterke norske merkevarer, som Ekornes Svane, Jensen og Covent Garden.

 

Geir Bratbak

 

 

E-post: geir.bratbak@slg.no

 

Nettsted: skeidar.no/hovedsiden

 

Las tned medlemsrapport ↓

Sola kommune ligger i Rogaland, og strekker seg fra innerst i fjorden til ytterst i havgapet. Sola er kanskje aller mest kjent for sine vakre strender og maritime natur.

 

 

Øyvind Lie

 

 

E-post: Oyvind.lie@sola.kommune.no

 

Nettsted: sola.kommune.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og iverksetter og gjennomfører Stortingets vedtatte politikk i bygge- og eiendomssektoren.

 

 

Grethe Eugenie Tenden

 

 

E-post: GretheEugenie.Tenden@statsbygg.no

 

Nettsted: statsbygg.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

1. januar 2020 ble Stavanger, Finnøy og Rennesøy slått sammen til en og samme kommune. Stavanger, skal den hete. Nye Stavanger blir rikere på flott natur og flotte mennesker. 141 000 innbyggere gjør den til Norges fjerde største by.

 

 

Elin Seveholt

 

 

E-post: elin.seveholt@stavanger.kommune.no

 

Nettsted: stavanger.kommune.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Elektronikkbransjen er en aktiv interesseorganisasjon som arbeider for et sunt og velfungerende marked for tjenester og produkter som småelektronikk, hvite- og brunevarer, kommunikasjonsteknologi med mer.

 

 

Jan Adelsten Røsholm

 

 

E-post: jr@elektronikkbransjen.no

 

Nettsted: elektronikkbransjen.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Stokke er et norsk selskap. Siden 2006 har Stokke fokusert utelukkende på møbler og utstyr til barn, innenfor produktkategoriene, barnestoler, barnevogner og utstyr til barnerommet.

 

 

Gunnhild Ødegård Thorsen

 

 

E-post: Gunnhild.Thorsen@stokke.com

 

Nettsted: stokke.com

 

Las tned medlemsrapport ↓

Stormberg ble i februar 1998 etablert for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Stormberg leverer derfor sports- og turtøy til familievennlige priser.

 

 

Ida Kristine Moe

 

 

E-post: ida@stormberg.no

 

Nettsted: stormberg.com/ruter.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Strømmes gir synlighet og attraktivitet til virksomheter gjennom bærekraftige profileringsprodukter og løsninger.

 

 

Karl Johan Bjerge

 

 

E-post: karl.johan@strommes.no

 

Nettsted: strommes.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Sverre W. Monsen A/S er en betydelig leverandør av yrkesklær og utstyrsvarer til storforbrukermarkedet, deriblant helsevesenet, vaskeri og hotellbransjen i Norg

 

Camilla Valen

 

 

E-post: camilla.valen@swm.no

 

Nettsted: swm.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Sykehusinnkjøp har strategisk og operativt ansvar for innkjøp i spesialisthelsetjenesten, og koordinerer felles innkjøpsavtaler for alle helseforetakene i Norge, samt sørge for at anskaffelsene skjer på korrekt og samfunnsansvarlig måte.

 

 

Pia U. Trulsen

 

 

E-post: pia.trulsen@sykehusinnkjop.no

 

Nettsted: sykehusinnkjop.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Tekstilservice AS er en leverandør av arbeidstøy, helsetekstiler, sengetøy, frotte, ergonomisk fottøy, arbeidsstoler og vaskerirekvisita inkl. vogner og stativer til proffmarkedet til storforbrukere innen privat og offentlig sektor.

 

 

Arne Nilsson

 

 

E-post: arne@tekstilservice.no

 

Nettsted: tekstilservice.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Teta Vannrensing AS tilbyr trygghet. Trygghet – for god vannkvalitet! -Trygghet for god renseeffekt! -Trygghet for endringer i klima! -Trygghet for helse og miljø!

 

 

Stine Bendigtsen

 

 

E-post: stine.bendigtsen@tetavannrensing.no

 

Nettsted: tetavannrensing.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

TINE er en av Norges største og mest betydningsfulle merkevarebyggere. TINE leverer merkevarer innen mat og drikke med hovedfokus på meieriprodukter

 

 

Bjørn Malm

 

 

E-post: bjorn.malm@tine.no

 

Nettsted: tine.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

Trakon Produkter AS selger isbanemaskiner og stålkontruksjoner.

 

 

Katrine Nordskaug

 

 

E-post: katrine@isbaneteknikk.no

 

Nettsted: trakon.no

 

Las tned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Trimtex leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering og langrenn. Privatperson, team, klubb eller bedrift.

 

 

Hilde H Pisani

 

 

E-post: hilde@trimtex.no

 

Nettsted: trimtex.no

 

Las tned medlemsrapport ↓

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. Det er Norges nordligste og tredje største universitet.

 

 

Kristin Ødegården

 

 

E-post: kristin.odegarden@uit.no

 

Nettsted: uit.no

 

Last ned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Unil AS er ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker. Det finnes over 2500 produkter under Unils merker.

 

 

Julie Hauglie Aarnæs

 

 

E-post: julie.haugli.aarnaes@unil.no

 

Nettsted: unil.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Unique Pyrotechnic er en teknisk og konseptuell leverandør av pyrotekniske stemningseffekter, festfyrverkerier både ute og inne, samt «SFX» (special effecs) – for Tv, film, teater, konserter og events

 

 

Espen J. Kolstad

 

 

E-post: kristin.holter@ruter.no

 

Nettsted: pyro.se/sv/default

 

Lastned medlemsrapport ↓

Universitetet i Bergen er med sine omlag 18 000 studenter og 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av Bergen by.

 

 

Kitty Amlie Tverrå

 

 

E-post: Kitty.Tverra@adm.uib.no

 

Nettsted: uib.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Universitetet i Oslo (UiO) er landets største og mest tradisjonsrike institusjon for høyere utdanning. UiO har over 27000 studenter og 7000 ansatte, og feiret 200 i 2011.

 

 

Kjell-Gunnar Linde Thomsen

 

 

E-post: innkjop-etikk@admin.uio.no

 

Nettsted: uio.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Universitetet i Stavanger (UiS) har om lag 12.000 studenter, 1700 ansatte og et mangfold av undervisnings-, forsknings- og formidlingsaktiviteter.

 

 

Espen Haavardsholm

 

 

E-post: espen.haavardsholm@uis.no

 

Nettsted: uis.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Varner er Norges største aktør innen tekstilhandel. Konsernet er et familieselskap og består av ni forskjellige kjedekonsepter med forretninger både i Norge og i utlandet.

 

 

Vegard Krohn Neverlien

 

 

E-post: vegard.neverlien@varner.no

 

Nettsted: varner.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Verven Trading started in Stavanger, Norway. Our main skillset is finding products and manufacturers globaly on behalf of our clients, and help create unique opportunities.

 

Peter Øygard

 

 

E-post: peter@verventrading.com

 

Nettsted: verventrading.com

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Vestre utvikler, formgir og produserer møbler for offentlige rom. Vestre har alltid fokusert på miljø og kvalitet i produksjonsprosessen. Fabrikken deres i Sverige er ISO 9001 og ISO 1401 sertifisert.

 

 

Øyvind Bjørnstad

 

 

E-post: ob@vestre.com

 

Nettsted: vestre.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

Victoria AS – et selskap i Victoria Gruppen – en av landets største leverandør av yrkesbekledning, profilbekledning og personlig verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter.

 

 

Gisle Jacobsen

 

 

E-post: gisle.jacobsen@victoria.no

 

Nettsted: victoria.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Viken fylkeskommune utgjøres av tidligere Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommune, og har 1,2 millioner innbyggere.

 

Andrea Hårberg Rabben

 

 

E-post: andreara@viken.no

 

Nettsted: viken.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Viking Outdoor Footwear ble grunnlagt i Askim, Norge, i 1920, og er i dag den ledende leverandøren av vanntett fottøy i Norden med sine gummistøvler og GORE-TEX® produkter.

 

 

Terje Moland

 

 

E-post: t.moland@vikingfootwear.com

 

Nettsted: vikingfootwear.com

 

Lastned medlemsrapport ↓

Virke er landets ledende nærings- og arbeidsgiverorganisasjon innen privat tjenesteytende sektor – der verdier skapes av mennesker. Virke representerer bedrifter fra en rekke bransjer innen handel, service, utdanning og helse.

 

 

Tord Dale

 

 

E-post: tord.dale@virke.no

 

Nettsted: virke.no/eway

 

Lastned medlemsrapport ↓

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 119 butikker fordelt over hele Norge.

 

 

Katrine Johansen

 

 

E-post: katrine.johansen@vita.no

 

Nettsted: vita.no

 

Lastned medlemsrapport ↓(ingen filer)

Voices virksomhet er konsentrert om å utvikle og drive de tre kjedekonseptene VIC, Match og Boys of Europe. De satser på å være ledende innenfor kvalitetssegmentet for herre og dame.

 

 

Hilde Slettvold

 

 

E-post: hilde.slettvold@voice.no

 

Nettsted: voice.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

VY er et nordisk transportkonsern der persontransport med tog og buss samt godstrafikk på jernbane, eiendoms- og knutepunktsutvikling og togvedlikehold utgjør hovedvirksomheten.

 

 

Linda Rønneberg

 

 

E-post: linda.ronneberg@vy.no

 

Nettsted: vy.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Waterlogic ble grunnlagt i 1992, og har vokst til å bli en av verdens ledende produsenter og leverandører av vannautomater.

 

 

Helene Klovholt

 

 

E-post: helene.klovholt@waterlogic.no

 

Nettsted: waterlogic.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Wittusen & Jensen er en leverandør av diverse forbruksvarer til arbeidsplassen. De har over 200 ansatte, og en omsetning på omlag 600 millioner kroner.

 

 

Noman Ahmad

 

 

E-post: na@wj.no

 

Nettsted: wj.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

Synfiber ble grunlagt i Sogn i 1963. De produserer vernesko og arbeidsklær tilpasset nordiske forhold.

 

 

Marit Gould Barbakken

 

 

E-post: marit.barbakken@synfiber.no

 

Nettsted: voice.no

 

Lastned medlemsrapport ↓

YS er en partipolitisk uavhengig hovedorganisasjon for arbeidstakere. YS består av 21 forskjellige forbund med til sammen ca 215.000 medlemmer.

 

 

Kine Norland

 

 

E-post: kine.norland@ys.no

 

Nettsted: ys.no

 

Lastned medlemsrapport ↓