Kontakt oss

Våre medlemmer

Medlemmer i Etisk handel Norge er forpliktet til å levere en årsrapport på arbeidet med etisk handel.

Etisk handel Norge er Nordens største nettverk av virksomheter som jobber forpliktende og systematisk for å sikre bærekraftige leverandørkjeder. Blant medlemmene finner vi noen av Norges største bedrifter, små og mellomstore bedrifter (SMB), offentlige virksomheter og organisasjoner. Vi jobber med over 200 medlemmer, som til sammen har 100.000 leverandører og som sysselsetter 6 millioner arbeidere.

Til grunn for dette arbeidet ligger Etisk handel Norges prinsipper som dekker områdene anstendig arbeid, menneskerettigheter, miljø/klima, antikorrupsjon og dyrevelferd. Medlemmene er forpliktet til å rapportere om hvilke utfordringer de står overfor og hvilke tiltak som gjennomføres for å håndtere utfordringene, med spesielt fokus på leverandørkjeden.

Aalesund Protective Wear er en totalleverandør av robust regntøy(Aalesund Oljeklede), teknisk regntøy (Blæst), arbeidsbekledning (Strakofa), flyteprodukter og redningsutstyr (Regatta).Fordi samfunnsøkonomi er viktig for oss, er vi opptatt av å skape noe som er varig for både deg og miljøet. Kompromissløs kvalitet er derfor grunnlaget i alt vi gjør, fra de funksjonelle kvalitetene som gjør plagget uunnværlig til de slitesterke materialene som gir lang levetid.
Kontaktperson: Bodil Jåtun Molvik
Nettside: aapw.no
Kontaktperson: Terje Vareberg
E-post:
Nettside: www.aarsland.no
Abena Norge AS er et datterselskap i Abena Gruppen. Deres produktområder omfatter bl.a. inkontinens og sykepleie, engangsartikler, personlige vernemidler, rengjøring, avfallssystemer og forbruksprodukter med mer, mens kundene hovedsaklig består av sykehus, pleiehjem, hjemmesykepleie, skoler, daginstitusjoner og private grossistvirksomheter, samt hotell-, restaurant- og cateringbransjen med mer.
Kontaktperson: Rune Bjerkestrand
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Accountor er nordens største regskapskjede med kontorer i 6 land. Accountor Norge leverer regnskap, lønn og HR tjenester for bedrifter i hele Norge.
Kontaktperson: Randi Helle
Nettside:
Aclima er en norsk produsent av funksjonelle ullplagg som holder til i Drammen og på Krøderen. Kundespekteret brer seg fra Forsvaret til barnehagebarn.
Kontaktperson: Sara Almgren
Nettside: www.aclima.no
Active Brands is a leading supplier of premium brand goods to sports retail in the Nordic region, following an incubator model. The brand portfolio consists currently of Kari Traa (women’s sportswear), Bula (accessories), Vossatassar (kids wear), Johaug (women’s sportswear), Åsnes (skis), Dæhlie (running and cross country ski wear), Sweet Protection (helmets, eyewear, protection, and apparel). The company is a non-subsidiary, independent company with offices in Oslo, Voss and Trysil in Norway, Shanghai in China, sales offices in The USA, Germany, Sweden, Denmark, and Finland. Design and development of all products takes place in Norway.
Kontaktperson: rebecca johansson
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   
Advania er et nordeuropeisk IT-selskap med avdelinger i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og på Island. Med oss som din IT-partner får du alt fra skytjenester, IT-sikkerhet, produkter og rådgivning fra én leverandør. Advania Norge tilbyr et bredt spekter av tjenester til både privat og offentlig sektor. Våre tjenester gjør det enklere for deg å jobbe digitalt både hjemme og på kontoret.I Advania engasjerer vi oss i mennesker og miljø, og vi er åpne om vårt arbeid med bærekraft. Vi vil gjøre vårt ytterste for lavutslippssamfunnet og jobber systematisk med arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.
Kontaktperson: Emilie Halland Braathen
Nettside: www.advania.no
Kontaktperson: Jan Christian Bernhardt
Nettside: www.aet.no
Ahlsell gjør det enklere å være proff gjennom å levere et bredt sortiment av VVS-, VA-, elektro-, verktøy og personlig verneutstyrsprodukter.
Kontaktperson: Elisa Gasperini
Nettside:
Alliance Healthcare Apotekdrift AS driver over 150 Boots apotek over hele landet. Vi har kjedekontor i Nydalen, Oslo, og eies av det amerikanske selskapet AmerisourceBergen som har legemiddelgrossist- og apotekvirksomhet over hele verden.
Kontaktperson: Anne Margrethe Aldin Thune
Nettside:
Amnesty International er en verdensomspennende og medlemsstyrt menneskerettighetsorganisasjon. Organisasjonen er uavhengig av enhver regjering, økonomisk aktør, politisk overbevisning og religiøs tro.
Kontaktperson: Beate Slydal
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Artisti Profil er blant landets ledende leverandør ­innen profilfremmende produkter og kan bistå med alt fra fra idé og design til produksjon, lagerhold og distribusjon.
Kontaktperson: Tor Akersveen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
AS Backe er et familieeid boligutviklings- og entrepenørselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. Konsernet omsatte i 2020 for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 900 ansatte.
Kontaktperson: Tom Ivar Myhre
Automatpack AS tilbyr pakking, lager, rådgivning og produktutvikling. Vi har per i dag 12 produksjonslinjer og et helautomatisert lager med 6000 palleplasser
Kontaktperson: Camilla Sanne Huseby
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Samfunnsoppdraget til Avinor er å sikre heile Noreg gode luftfartstenester. Dette ansvaret består i å eige, drive og utvikle eit landsomfattande nett av flyplassar for sivil sektor, og ei samla flysikringstjeneste for sivil og militær sektor.
Kontaktperson: Mari Wiker
Nettside:
BAMA er en av landets eldste privateide handelsbedrifter. De omsetter og produserer frukt, grønnsaker samt andre produkter med begrenset holdbarhet.
Kontaktperson: Alvhild Hedstein
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Bane NORs formål er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester, inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling.
Kontaktperson: Katinka Grahl-Nielsen Øgård
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Beer Sten AS er importør granitt og en av svært få spesialister innen levering av granittprodukter til uteanlegg i Norge. De er den eneste av steinimportørene i Norge som er medlem av Initiativ for etisk handel.
Kontaktperson: Monica Midtun Sander
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Bergans er norsk produsent av fritidsklær, ryggsekker, telt, soveposer og turutstyr generelt. De har 100 års erfaring med turer og ekspedisjoner.
Kontaktperson: Yngvill Ofstad
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Bergen havn drives av Bergen havnevesen. De viktigste oppgavene til Bergen Havn er å tilrettelegge for effektiv og miljøvennlig sjøtransport, og å drifte og utvikle attraktive havner i regional, nasjonal og internasjonal sammenheng.
Kontaktperson: Jørn-Erik Hausmann
Nettside:
Bergen er en by og kommune i Hordaland på Norges vestkyst med ca 280 000 innbyggere.
Kontaktperson: Juni Skjold Lexau
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra 0 og helt opp til 8 år. Barnas Hus ble etablert i 2004 og er i dag landsdekkende med 18 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.
Kontaktperson: Glenn Nilsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
BLÅBÆR Production er et norsk design- og produksjonsselskap som tilbyr en bred rekke tjenester med hovedfokus på tekstil- og klesproduksjon.
Kontaktperson: Isabel Fredriksen
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Kontaktperson: Henrik Andersson
Nettside: bmigroup.com/no
Brand Assist driver med produktutvikling, produksjon og salg av merker innen sportsbransjen, blant annet merkevaren Northug. Northug er etablert i samarbeid med den verdenskjente skiløperen Petter Northug.
Kontaktperson: Nanna Rein Barstad
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
BRAV er en aktør innen sport- og fritidsmarkedet, og forvalter merkevarene Swix, Toko, Lundhags, Ulvang, og Helsport. De tilbyr også teambekledning gjennom Brav Teamwear, samt at de eier og drifter den digitale plattformen Skisporet.no.
Kontaktperson: Verena Swanson
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
BYGGMAKKER er en av Norges ledende byggevarekjeder. BM har utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakker er eid av finske Kesko som er Nordens ledende byggevarekonsern.
Kontaktperson: Hans Joachim motzfeldt
Camilla Phil lanserte sin første kles-kolleksjon i 2019 og produserer fire kolleksjoner i året, bestående av klær, sko, vesker og tilbehør. Kolleksjonen reflekterer Camilla Phil sin personlige stil, klassisk og feminin.
Kontaktperson: Anja Skarding
Nettside: camillapihl.com
Caritas Norge er en hjelpeorganisasjon med utspring fra den katolske kirken i Norge. Caritas Norges visjon er en verden hvor alle mennesker lever i trygge samfunn hvor deres helhetlige menneskelige utvikling og menneskeverd blir ivaretatt.
Kontaktperson: Ingrid Falconer Roe
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Cernovakonsernet omfatter i dag fire virksomheter: Norgesbakeriene Holding, Norgesmøllene AS, Cernova Industri AS og Mesterbakeren AS.
Kontaktperson: Sofie Østergaard
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Christiania Sport AS leverer sportsutstyr og klær til både bedriftsidrett og ekspedisjoner. I tillegg tilbys det arrangementprofilering, firmagaver og personalantrekk.
Kontaktperson: Ina Borch
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Coop Norge er ansvarlig for kjedekonsepter, distribusjons- og logistikkvirksomhet, innkjøp og markedsføring for Coops butikker i Norge. Coop Norge er en av stifterne av Etisk handel Norge.
Kontaktperson: Vivian Eide Jektvik
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Dagligvareleverandørenes forening (DLF) er et felles forum for leverandører av forbruksvarer, med fokus på merkevarer. Oppgaven deres er å bidra til effektive rammebetingelser for medlemsbedriftene i sunt samarbeid med handelsledd og myndigheter.
Kontaktperson: Mette Hanekamhaug
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
DSN består av organisasjoner som er opptatt av å fjerne diskriminering basert på kaste eller opphav, og har som mål å koble grasrotbevegelser med internasjonale apparater for å synliggjøre og løse problemet med diskrimininering.
Kontaktperson: Guro Almås
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon som skal utvikle arbeidslivet med fokus på medlemmenes livskvalitet. De har om lag 61 000 medlemmer som arbeider innenfor offentlig tjenesteyting.
Kontaktperson: Else Marie Brodshaug
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kontaktperson: Helen Fosshaug
Nettside: dely.no
Denofa har lange tradisjoner som produsent av ingredienser til mat og fôr, og er en av Fredrikstads hjørnesteinsbedrifter.
Kontaktperson: Hege Rivedal Ødegaard
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
DMedical er en del av L&B Medical konsern som består av flere selskaper innenfor helsemarkedet i Norge og Sverige. L&B Medical har et omfattende produktsortiment og er en betydelig leverandør innenfor flere områder i helsemarkedet.
Kontaktperson: Henrik Stake
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kristiansand Dyrepark AS er Den Levende Parken som skal spre glede, opplevelser og kunnskap til alle som kommer på besøk. Parken er åpen hver dag hele året, men har sin hovedsesong på sommeren.
Kontaktperson: Christine Berhus
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Dyrevernalliansen er en nasjonal organisasjon for dyrevelferd i Norge. Intensivt landbruk, dyreforsøk og pelsdyrindustrien er prioriterte arbeidsfelt. Dyrevernalliansen ble stiftet i 2001.
Kontaktperson: Marianne Kulø
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Elements production – er et design-, produktutvikling- og merkevarehus for sport-, fritid- og arbeidstøy-markedet. I tillegg til egne brands har selskapet også produksjon for andre kjente merkevarer, samt at vi innehar agenturer for europeiske brands.
Kontaktperson: Jan Frode Skeie
Elopak er et norsk firma som produserer kartongemballasje for distribusjon av væsker, slik som melk, saft og juice.
Kontaktperson: Marianne Groven
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Emcom er en erfaren leverandør av antenner, rutere, sensorer, industrielle nettverksprodukter og andre løsninger innen mobilt bredbånd/4G/5G/NB-IoT.
Kontaktperson: Håvard Vinsrygg
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Engelsrud er en ledende leverandør av forbrukerfyrverkeri, profesjonelt fyrverkeri og øvelsesmateriell til Forsvaret. Selskapet, Engelsrud Fyrverkerifabrikk, ble etablert på Engelsrud Gård i Asker og har historie helt tilbake til 1948.
Kontaktperson: Gudmund Nordsveen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg (EBA) er en bransjeforening for entreprenører. Foreningen er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).
Kontaktperson: Kari Sandberg
E-post: ksa@eba.no
Euro Sko Norge AS ble etablert i 1982 og har siden vokst til å bli Nordens største skoforhandler med fire konsepter.
Kontaktperson: Nina Ekstrøm
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør.
Kontaktperson: Rino Lithander
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Fairtrade er en internasjonal, ideell organisasjon som gjennom handel styrker bønder og arbeidere i fattige land.
Kontaktperson: Andrés López
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Fellesforbundet er LOs største forbund i privat sektor. Forbundet har ca.160 000 medlemmer og har som formål å organisere arbeidstakere og fremme deres lønns- og arbeidsvilkår.
Kontaktperson: Vegard Grøslie Wennesland
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
FKA er en samvirkebedrift eid av 45.000 bønder. Hovedkontor: Lillestrøm. Selskapet er største og viktigste leverandør av driftsmidler og maskiner til norsk landbruk. Omsetning 2015: 12 milliarder. 2.500 ansatte. 110 butikker på landsbasis.
Kontaktperson: Geir Flesvig
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder.
Kontaktperson: Veronica Bollestad
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Fleischer Couture ble grunnlagt i Oslo i 2008. De designer unike klær for damer av høy kvalitet, med materialer som merinoull, silke, cashmere, alpaca og gåsedun.
Kontaktperson: Guro Johnsrud
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Annual_report_2020_digital
Kontaktperson: Atle Thiis-Messel
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
FoodMan AS ble etablert i 1992. De omsatte i 2019 for 268 millioner kroner, har 41 ansatte og holder til på Aurskog ca 4 mil utenfor Oslo. De produserer for en rekke dagligvarekjeder og industribedrifter.
Kontaktperson: Ingvild Wraalsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
FLO sikrer hele Forsvaret driftsmateriell gjennom å forestå innkjøp, forvalte kontrakter og rammeavtaler med norske og utenlandske leverandører.
Kontaktperson: Kristine Strat-Børmo
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør. Vi utvikler, bygger, drifter og avhender eiendom for forsvarssektoren. I tillegg tilbyr vi ekspertkompetanse til andre deler av offentlig sektor innenfor sikring av bygg, kulturminnevern og avhending.
Kontaktperson: Maria Puhr
Nettside:
FORUT er en norsk bistandsorganisasjon som arbeider mot fattigdom og for en rettferdig verden.
Kontaktperson: Bjørg Astri Slettum
Fretex er Norges største attføringsbedrift og bruktkjede, og en viktig del av Frelsesarmeen i Norge.
Kontaktperson: Arnt Willy Hjelle
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
In the year of 2006 the new Granqvists® factory stood ready for production. We produce gloves under the brands Granqvists® and Lillsport®. With 300 permanent employees we are safe to say that we have the largest factory producing technical protective gloves in Europe.
Kontaktperson: Malin Skystedt
Last ned medlemsrapport:
2019↓   
Gyldendal er det ledende konsernet i den norske bokbransjen, og har virksomheter i alle ledd i verdikjeden, fra forlag og innholdsproduksjon til distribusjon, handel, markedsplasser og tjenester.
Kontaktperson: Line Wesley-Holand
H&M’s business concept is to offer fashion and quality at the best price. For us, this includes that we want to do business in a way that is economically, socially and environmentally sustainable.
Kontaktperson: Marcus Hartmann
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Hamax AS er en verdensledende aktør innen utvikling, salg og distribusjon av sykkelseter, sykkelvogner og akebrett. I mer enn 60 år har Hamax utviklet innovative produkter for sikker transport av barn. Produktene selges i mer en 40 land over hele verden.
Kontaktperson: Tone Aga
Nettside: www.hamax.no
Handel og Kontor i Norge (HK) er i dag LOs tredje største forbund med over 68.000 medlemmer. Medlemmene deres kommer fra handels-, industri-, håndverk-, luftfart-, forlag-, kontor-, administrasjon-, finans- og servicevirksomhet.
Kontaktperson: Silje Kjellesvik Norheim
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Heimdall Power er et norsk teknologiselskap som tilbyr en kombinasjon av sensorer og kunstig intelligens for å optimalisere drift og ytelse av strømnettet. Strømnettet er den største maskinen i verden, og strekker seg over hele kloden. Det er en nødvendig infrastruktur for å muliggjøre et bærekraftig, grønt energiskifte.
Kontaktperson: Ann Charlotte Valheim
Helly Hansen ASA er et internasjonalt tekstilindustriselskap med hovedkontor i Oslo. Helly Hansen produserer tekstiler og spesialutstyr for sport, fritid og arbeid på havet og i fjellet.
Kontaktperson: Ellen Andersen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Helse Midt-Norge RHF har ansvar for sykehus og spesialisthelsetjenesten i Trøndelag og Møre og Romsdal.
Kontaktperson: Rannveig Tellemand Storeng
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Helse Nord RHF (regionalt helseforetak) har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Nord-Norge og Svalbard.
Kontaktperson: Rune Sætermo
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Helse Sør-Øst RHF har ansvar for sykehustjenester til befolkningen i Viken, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark, og Agder
Kontaktperson: Signe Hveem
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Helse Vest RHF (regionalt helseføretak) har det overordna ansvaret for spesialisthelsetenesta i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane.
Kontaktperson: Bjørn Tony Myrmellom
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Hennig-Olsen Is AS produserer og markedsfører iskremprodukter tilpasset dagligvare, kiosk og bensin og storhusholdning. De startet opp i 1924, og leder i dag en av Norges få gjenlevende privateide bedrifter innen næringmiddelindustrien.
Kontaktperson: Pia Amalie Sundt
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Holzweiler lanserte sin første skjerfkolleksjon i 2012, og etter stor suksess på det norske markedet utvidet Holzweiler med sitt eget klesmerke i 2014.
Kontaktperson: Margrethe Vikanes
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Høyer Gruppen A/S er et av Norges største og beste motehus. Ørnulf Høyer startet opp den første butikken i 2004 og vi er nå en landsdekkende kjede bestående av egeneide butikker samt franchisebutikker. Vi er opptatt av Conscious Living som vi har definert til å være: Miljøbevisste, Kvalitetsbevisste, Opplevelsesbevisste og Motebevisste.
Kontaktperson: Cathrine Langård-Bjor
Nettside: www.hoyer.no
Human-Etisk Forbund er et humanistisk livssynssamfunn som arbeider for å videreutvikle humanismen og bidra til at mennesker kan praktisere det humanistiske livssynet.
Kontaktperson: Harald Masst
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
IDÉ House of Brands leverer profilprodukter, klær, gaver og kampanjeprodukter til bedriftsmarkedet.
Kontaktperson: Wenche Moseng
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
IKEA tilbyr et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsprodukter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem.
Kontaktperson: Irena Olsen Vasickova
Nettside:
Kontaktperson: Svein Serck-Hansen
Interflora er verdens største og eldste blomsterorganisasjon, grunnlagt i 1908, og har over 55 000 blomsterbutikker i ca. 140 land. I Norge består Interflora av ca. 375 fagblomsterhandlere.
Kontaktperson: Lone Rosenberg
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Import av frukt og grønnsaker fra hele verden. Leverandør til frukt- og grønnsaksgrossister i Norge.
Kontaktperson: Kristine Borthen
Interim Norge leier ut midlertidige toppledere, mellomledere og prosjektledere med erfaring fra ulike bransjer, virksomheter og situasjoner.
Kontaktperson: Morten Nordli
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Inter-Sun As ble etablert i 1976 og er et engros selskap som utvikler og selger egne kolleksjoner av dameklær i Norge.
Kontaktperson: Pernille Grønne
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   
Engroshandel med tekstiler og utstyrsvarer Alt av tilbehør til han og henne – skjerf, smykker, slips, silkelommetørkle, silkeslips, poncho, sløyfe, små og store vesker, paraply, sjal, kimono, vanter, skinnhansker – dame og herre, hodeplagg, badetøy etc.
Kontaktperson: Erik Christoffersen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
ITP er leverandør av produksjon, innkjøp- og montering tjenester fra Kina og Asia generelt. Deres strategiske kompetanse ligger innen metall, plastikk og tekniske tekstiler.
Kontaktperson: John Aamodt
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Jacobs Douwe Egberts Norge AS, tidligere Kaffehuset Friele, er Norges største kaffeprodusent med en markedsandel på ca. 35%. Det betyr at mer enn hver tredje kaffekopp som drikkes i Norge kommer fra Friele.
Kontaktperson: Eva Gullerud
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
I dag er JOH. JOHANNSON KAFFE AS den ledende leverandør av kvalitetskaffe i Norge, og kjent i markedet gjennom merkevarene EVERGOOD og ALI.
Kontaktperson: Tina Johansen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør,accessories og nesten alt til barnerommet.
Kontaktperson: Stian Brandhagen
E-post: stian@KID.no
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   
Fra ca 1960 ble Kjeldsberg fast kunde hos Kaffebrenneriet Probat. Som en av de få gjenværende midtnorske bedriftene innen næringsmiddelindustri satser Kjeldsberg på å levere konkurransedyktige produkter av høy kvalitet.
Kontaktperson: Jan Erik Glimsholt
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Klubben AS er en stor leverandør av sport- og fritidsutstyr, barnehageutstyr, svømmmehallsutstyr, rekvisita og svømmeutstyr.
Kontaktperson: Hege Timland-Rismoen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
KNIF bidrar til at frivillige og ideelle organisasjoner frigjør menneskelige og økonomiske ressurser som de kan benytte til sin kjernevirksomhet.
Kontaktperson: Kåre Rønningen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
KS er interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for alle kommuner og fylkeskommuner. KS’ visjon er selvstendig og nyskapende kommunesektor. KS arbeider for å sikre kommunesektoren best mulige rammebetingelser for å kunne utvikle gode lokalsamfunn.
Kontaktperson: Carsten Neraal
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kristiansand kommune er den største kommunen i Agder og er en stor offentlig oppdragsgiver med i overkant av 10 000 ansatte.
Kontaktperson: Nina Årdal
Landsorganisasjonen i Norge (LO) er Norges største lønnstakerorganisasjon. Over 860 000 medlemmer er organisert i fagforbund som er tilsluttet LO.
Kontaktperson: Gunn Kristoffersen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Lekolar tilbyr mer enn 5000 produkter. Lekolar leverer produkter til skoler og barnehager. Alle produktene er nøye utvalgt for å leve opp til pedagogiske og praktiske krav .
Kontaktperson: Pierre Lennartsson
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
I dag er Lerum en landsdekkende leverandør av saft, syltetøy og jus- både gjennom dagligvarebutikker og storhusholdning.
Kontaktperson: Sondre Kjærvik
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Lilleborg er Norges ledende leverandør av hygiene- og rengjøringssystemer til det profesjonelle markedet. Lilleborg AS har lange tradisjoner og har gjennom generasjoner utviklet produkter til rengjøring og personlig hygiene. Røttene går tilbake til Lilleborgs fabrikk ved Akerselva i 1833.
Kontaktperson: Annemarie Barker
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Gamle Fet, Sørum og Skedsmo kommune ble 01.01.2020 slått sammen til Lillestrøm kommune.
Kontaktperson: Elise Marifjæren Gundersen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Lindbak er et familieeid selskap innen kontormøbler, utskriftstjenester, lyd og bilde, IT-løsninger, kaffe og vann.
Kontaktperson: Simon Morseth
Maske Gruppen AS er en familiebedrift med trøndersk forankring. Etter etableringen i 1858 har selskapet utviklet seg fra produksjonsfokus til grossistfokus, og de siste 50 år har grossistvirksomheten vært dominerende.
Kontaktperson: Elise Morch Sørensen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Mediq Norge er en av landets største leverandører til helsesektoren. De leverer medisinsk forbruksmateriell til sykehjem og hjemmesykepleie.
Kontaktperson: Kari Solhus
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2021↓   
Medivatus er en distributør av medisinske apparater til offentlig helsesektor.
Kontaktperson: Gareth Martin
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Melanor er bransjeorganisasjonen for virksomheter som leverer medisinske forbruksprodukter, medisinsk teknologi, laboratorieutstyr, velferdsteknologi og hjelpemidler.
Kontaktperson: Atle Hunstad
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Melbye Skandinavia Norge AS er et teknisk handelshus som leverer varer og systemløsninger for energi, infrastruktur og installasjon, med en dyp kompetanse innenfor bedriftens tre forretningsområder.
Kontaktperson: Aina-Lena Pohl
Mester Grønn AS er Norges ledende blomsterkjede. De er en av Norges største importører fra Øst Afrika og har også en betydelig import fra Kina.
Kontaktperson: Rita Bondeson Børke
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kontaktperson: Oddvar Paulsen
Nettside: www.met.no
Industribakeri som har produksjonen i Skien. Selger kaker produsert i Skien til hele Norge i tillegg til 20 land i Europa og Asia. Produktene selges hovedsaklig under varemerket Aunt Mabel`s.
Kontaktperson: Silje Tollefsen
Nettside:
Mills AS er en norsk, familieeid matprodusent etablert i 1885. I Norge produseres merkevarene Delikat, Mills, Vita hjertego’, Soft Flora, Olivero, Plantego’ og Melange.
Kontaktperson: Emilie Olderskog
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Møller Mobility Group er et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT og CUPRA. I Sverige er også Møller Bilforhandler av Porsche. Gjennom Hyre er konsernet representert i et ledende miljø som jobber aktivt med å forme fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. Konsernet ble grunnlagt av Harald Aars Møller i 1936.
Kontaktperson: Einar Mosvoll
Nettside: moller.no
Morild Norway AS selger refleksplagg som oppfyller tre krav: høy kvalitet, lekkert design og litt ekstra trygghet i mørket.
Kontaktperson: Lisa ØStvedt Gustafsson
Mylna Sport AS er Nordens ledende aktører innen treningsutstyr. Varemerkeporteføljen består av egeneide brands som bla. Abilica og Nordic, samt internasjonale varemerker som NordicTrack, ProForm, Bowflex, Schwinn, Everlast, UFC, Mueller og Sponser. Via sportsbutikker, faghandel og utvalgte nettbutikker har produkter og løsninger nådd alt fra toppidrettsutøvere til personer med ønske om å forbedre sin egen helse i form av å trene hjemme.
Kontaktperson: Hege Smedsrud Henden
Nettside: mylnasport.no
N3zones AS er en virksomhet som leverer produkter, tjenester og løsninger for bedre inneklima.
Kontaktperson: Mikael Bäck
E-post: mb@n3.no
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Norske anleggsgartnere – miljø og landskapsentreprenører er en landsomfattende medlemsstyrt organisasjon for næringsdrivende innen den grønne sektor.
Kontaktperson: Merete Bellingmo
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Nesodden kommune er en grønn halvøy midt i Oslofjorden med omlag 19.000 innbyggere. På Nesodden bor man på landet, men har kort vei til byen. Her nyter innbyggerne den mangfoldige naturen, med skog, fjell og strand, med kulturlandskap og flotte utsiktspunkter – samtidig som byens tilbud ikke er langt vekk.
Kontaktperson: Tanya Aslakrud
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
NETTBØRSEN er et unikt, nettbasert verktøy for innkjøp av markedsmateriell. Her kan innkjøpereav alle typer trykksaker, print og markedsmateriell innhente tilbud fra trykkerier og leverandører i form av omvendt auksjon – åpent og ærlig.
Kontaktperson: Bjørn Frode Dechsling
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
NHO Reiseliv er en av Norges største innkjøpsorganisasjon for overnattings-, serverings- og reiselivsbedrifter. Vi følger opp våre leverandører og bidrar til et mer bærekraftig norsk reiseliv. Vi har avtaler med et bredt spekter av samarbeidspartnere. Vi er grossist- og leverandørnøytrale for at våre medlemmer skal ha valgmuligheter på sine vareinnkjøp. Sortimentsbredde tillegges stor vekt, det samme gjør tilleggsytelser som kurs og opplæring.
Kontaktperson: Helle Kernen
Nettside:
NHO Handel er en kombinert arbeidsgiver- og bransjeforening for virksomhet innen i varehandel, håndverksproduksjon og personlig tjenesteyting i Norge.
Kontaktperson: Linda Vist
E-post: lv@nhosh.no
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Nille er en ledende norsk lavpriskjede som tilbyr et stort utvalg varer til både små og store anledninger.
Kontaktperson: Katrine Berge
Last ned medlemsrapport:
2020↓   
Nomono AS er en norsk gründerbedrift med hovedkontor i Trondheim. Nomono AS er i utviklingsfasen av en løsning for podcastere. Produktet er et bærbart lydopptaksutstyr med mikrofoner og basestasjon som skal produseres i Norge. I tillegg utvikler Nomono en skyløsning for lydprosessering.
Kontaktperson: Torun Larsen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Nor Tekstil AS ble etablert i november 2005. Nor Tekstil leier ut og vasker tekstiler for bedrifter og institusjoner i hele Norge. Kundene deres består av alt fra sykehus til hoteller og borerigger offshore.
Kontaktperson: Ingrid Stavang
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Noramix provides Retail businesses in Norway with private labels product for food and non-food items. Noramix was established in 1994, and are holding more than 200 products in its portfolio.
Kontaktperson: Gabriella Rhodin-Jensen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 215 hoteller og 16 000 ansatte. Selskapet markedsfører kjedene Comfort Hotel®, Quality Hotel™, Clarion Hotel® og Clarion Collection Hotel, samt 38 frittstående og unike hoteller.
Kontaktperson: Anders Lidman
Nordic Door er Norges største dørprodusent. Vi har unik kompetanse på brann- og lyddører til store prosjekter som eksempelvis sykehus, skoler, leilighetsbygg og barnehager. Nordic Door har også et eget Quick lager med et bredt utvalg av dører for rask leveranse. Nordic Door leverer dører til det Skandinaviske markedet.
Kontaktperson: Tom Refsdal
Nettside:
Nordic Smart House er et søsterselskap til Orient Import AS. Bedriften er i oppstartsfasen og skal drive med utvikling, produksjon og import av miniboliger i stålmoduler.
Kontaktperson: SVENN INGE LAASTAD
Nettside:
Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 14 bedrifter med lokale eiere, fordelt på 26 avdelinger.
Kontaktperson: Gry Skullerud
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
NMBU har studier og forskning som møter de store globale spørsmålene om miljø, bærekraftig utvikling, bedre folke- og dyrehelse, klimautfordringer, fornybare energikilder, matproduksjon og areal- og ressursforvaltning.
Kontaktperson: Grethelinn Rasmussen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kontaktperson: Anne Solberg
Nettside: www.rodekors.no
NorgesGruppen er landets største handelshus og leverer forbruksvarer til dagligvare, kiosk- og servicehandel, og servering- og storhusholdning. De arbeider kontinuerlig med å tilby et bedre og bredere utvalg av Fairtrade merkede produkter.
Kontaktperson: Bjart Thorkil Pedersen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
MANGLER INFO
Kontaktperson: Erik Olsen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   
Kontaktperson: Frida Oddsdottir
Nettside:
Norrøna lager fantastiske produkter på sin måte for mennesker med en aktiv livsstil. Dette innebærer å utvikle klær og utstyr av ypperste kvalitet til ekstrem bruk.
Kontaktperson: Siri Luthen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon og er en partipolitisk uavhengig organisasjon. De tar standpunkt i viktige samfunnsdebatter, og har som mål om en mer rettferdig verden.
Kontaktperson: Ivar Aamodt
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Norsk Tipping er et statelig eid aksjeselskap som er underlagt Kulturdepartementet. Statens uttrykte ønske er at Norsk Tipping først og fremst skal være en aktør som bidrar til å utvikle spillmarkedet i en sosialpolitisk forsvarlig retning. En god statlig styring gjennom Norsk Tipping er også en garanti for at overskuddet gjennom pengespill kommer samfunnet til gode.
Kontaktperson: Randi Helene Røed
Nettside:
Sanitetskvinnene er Norges største kvinneorganisasjon med 40.000 medlemmer. Organisasjonen har rundt 600 lokalforeninger, og eier om lag 50 helse- og omsorgsinstitusjoner. Sanitetskvinnene fremmer kvinners helse og livsvilkår, bidrar til en inkluderende oppvekst og skaper trygge lokalsamfunn.
Kontaktperson: Lene Magnussen Baarlid
Norske tog er et ledende fagmiljø innen innkjøp, tilpasning og forvaltning av jernbanekjøretøy.
Kontaktperson: Linda Marie Venbakken
Notra AS driver innen engroshandel med tekstil, maskiner og utstyr til jordbruk og skogbruk. De har som overordnet målsetning å fremskaffe kvalitetsvarer fra Kina.
Kontaktperson: Mari Karadas
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Norwegian Concept byr på attraktive og rimelige kleskolleksjoner og andre produkter innen sport og fritid til kjeder, butikker og idrettslag over hele landet.
Kontaktperson: Helene Drange
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kontaktinfo:
Kontaktperson: Sturle Nilsen
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
NTNU har hovedansvar for den høyere teknologiutdanningen i Norge. I tillegg til teknologi og naturvitenskap har vi et rikt fagtilbud i samfunnsvitenskap, humanistiske fag, realfag, medisin, lærerutdanning, arkitektur og kunstfag.
Kontaktperson: Sara Parizadeh
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kjernevirksomheten til Olav Thon Gruppen er eiendommer som primært består av kjøpesenter, boliger, hotell, kontorer og lagerlokaler.
Kontaktperson: Kaia Elnæs Jenssen
Nettside:
Oluf Lorentzen AS har siden 1869 vært en stolt importør av utsøkte smaker fra hele verden, og er i dag landets fremste leverandør av førsteklasses matvarer til dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.
Kontaktperson: Pernille Hjemli
E-post: pehj@oluf.no
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
OneMed AS er en stor europeisk helse- og pleieytende enheter, med et tilbud av forretningsfremmende tjenester, støttesystemer og et omfattende utvalg av medisinske forbruksvarer, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland, Litauen, Latvia og Nederland.
Kontaktperson: Jan Knoph
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Orkla ASA er Nordens ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning. Orkla har også flere sterke posisjoner i India, Russland og Østerrike.
Kontaktperson: Sophie Arildsson
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Orkla Confectionery & Snacks Norge ble opprettet som nytt selskap 01.10.2013, og består av de tidligere selskapene Nidar, Sætre og KiMs Norge. Selskapet har sterke posisjoner innen snacks, godteri og kjeks i Norge.
Kontaktperson: Håkon Alu Andersen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Orkla Foods Norge en av de største merkevareleverandørene av mat i Norge. Til sammen står selskapet bak ca 1300 produkter.
Kontaktperson: Angela Sundbäck
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Orkla Home & Personal Care er Nordens ledende – og Norges største – leverandør av vaskemidler og produkter til personlig pleie. Selskapet har lange tradisjoner og har gjennom generasjoner utviklet produkter til rengjøring og personlig hygiene. Røttene går tilbake til Lilleborgs fabrikk ved Akerselva i 1833. Blant selskapets mest kjente og kjære merkevarer er Zalo, OMO, Blenda, Jif, Define, Solidox, Dr Greve, Lano og Bliw.
Kontaktperson: Henning André Raab
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Kontaktperson: Kristin Hoff Hadland
Ortomedic er et innovativt og kompetansedrevet selskap. Vi leverer ortopediske implantater, instrumenter, medisinsk teknisk utstyr, mikroskop og teknisk service som hjelper helsepersonell, forskere og fagpersoner til å oppnå det beste resultatet på en effektiv måte.
Kontaktperson: Siri Lise Søvik
Nettside:
Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund (OVL) er som overskriften forteller en bransjeforening for den ortopeditekniske bransjen. Forbundet har 20 medlemsbedrifter som er spredt over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord.
Kontaktperson: Ninnis Thorkildsen
E-post: post@ovl.no
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Oslo kommune er en stor offentlig oppdragsgiver med omlag 52 000 ansatte og 700 000 innbyggere. Byrådets visjon er en «grønnere, varmere og mer skapende by med plass til alle».
Kontaktperson: Stine Foss
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS). De har 35 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet, og organiserer ansatte i de fleste yrker og bransjer.
Kontaktperson: Arve Sigmunstad
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
AS Pelion ble etablert i 1978 og er en bedrift bestående av fire ansatte som arbeider med profileringsartikler. Deres kunder er en blanding av privat og offentlig virksomhet.
Kontaktperson: Gunnhild Eik
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Pierre Robert Group designer, utvikler, markedsfører og selger strømpebukser, sokker og undertøy under merkene La Mote og Pierre Robert. Kundene er nordisk dagligvarehandel.
Kontaktperson: Silje Bergholm
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Politiets Fellestjenester (PFT) er politiets nasjonale kompetanse- og servicesenter som gir norsk politi de verktøyene de trenger for å forebygge og bekjempe kriminalitet. PFT leverer tjenester innenfor områdene materiell og logistikk, eiendom, anskaffelser og juridiske tjenester, lønn, regnskap og kommunikasjon.
Kontaktperson: Gry Christiansen
Nettside:
Prima Holding Trondheim AS er en arbeids- og inkluderingsbedrift eid av Trondheim kommune og Trondheim Røde Kors
Kontaktperson: Erlend Foss Harbak
I dag er Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med over 120 forretninger, og øker stadig i antall.
Kontaktperson: Linda M. Andreassen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Profilforum leverer alle tenkelige profileringsartikler til; kick off, lanseringer, event, og giveaways. De tilbyr både hyllevarer og spesialdesign, enklere produkter og varige gjenstander av høy kvalitet.
Kontaktperson: Elin Dessen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Selskapets virksomhet er å drive industri, handel og transport relatert til utvikling, fordeling, resirkulering og gjenvinning av plast, avfall, råstoffer og energi, samt tilknyttet virksomhet. Virksomheten kan også drives gjennom deltakelse i eller samarbeid med andre selskaper.
Kontaktperson: Hans Christian Felde
R&U Holding AS er morselskapet til Russeservice, University og Russedress. Selskapene utvikler, markedsfører og selger ulike produkter til elever i norsk skole.
Kontaktperson: Grete Alvsåker
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Reitan Convenience har en sterk posisjon i kiosk og convenience markedet i Norden og Baltikum og omfatter Narvesen i Norge, Lativa og Litauen, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, YX 7-Eleven i Norge, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, Lietuvos Spauda i Litauen, Northland i Norge og Caffeine i Latvia, Estland, Litauen, Norge og Danmark.
Kontaktperson: Laila Rørstad
Nettside: reitan.no
REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge, Danmark og Sverige.
Kontaktperson: Christina Fuglesang
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Tøy som ikke brukes lenger kan bli til viktige verdier for Røde Kors. Vi samler inn brukt tøy for å omsette verdiene i vårt humanitære arbeid.
Kontaktperson: Kristin Voll
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Rogaland fylke ligger sørvest i Norge og har drøyt 475.000 innbyggere. Rogaland består av 23 kommuner fordelt på distriktene Jæren, Ryfylke, Haugalandet og Dalane. Stavanger er administrasjonssenteret.
Kontaktperson: Kjetil Nes
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Ruter planlegger, samordner, bestiller og markedsfører kollektivtrafikken i Oslo og Akershus. Ruter As er eid av Oslo kommune og Akershus fylkeskommune.
Kontaktperson: Ole Kristian Gjertsen
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Scandza AS eier ikoniske skandinaviske merker som bla: Synnøve, Finsbråten, Sørlandschips, Leiv Vidar, Bisca,Peppes Pizza med fler.
Kontaktperson: Sofie Oraug-Rygh
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Scan Trade AS er et sportsgrossistfirma med merkevare-ansvar for Umbro, Fibra, Scott, OR og Proline. De har avtale med omlag 600 klubber i Norge og Sverige.
Kontaktperson: Ingrid Lindebø
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Servicegrossistene er en fullsortimentsgrossist til storhusholdningsmarkedet.
Kontaktperson: John Helge Selliseth
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Skeidar forhandler flere sterke norske merkevarer, som Ekornes Svane, Jensen og Covent Garden.
Kontaktperson: Jitha Pratheesh
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Skogstad har helt siden 1937 laget sport- og fritidsklær til hele familien. Vi har høyt fokus på miljø, etikk, design, kvalitet, funksjonalitet, til fornuftige priser.
Kontaktperson: Henning Skogstad
Nettside:
Sola kommune ligger i Rogaland, og strekker seg fra innerst i fjorden til ytterst i havgapet. Sola er kanskje aller mest kjent for sine vakre strender og maritime natur.
Kontaktperson: Lise Gro Bjørnsen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Solar er din sourcing- og servicepartner innenfor installasjon, industri, ventilasjon, klima og energi. Våre kunder er profesjonelle håndverkere og vår forretning er sentrert rundt et bredt produktsortiment, høy varetilgjengelighet, logistikk i særklasse i tillegg til verdiskapende servicer.
Kontaktperson: Berit Brockstedt Olsen
Nettside: solarnorge.no
Kontaktperson: Bjarte Eik-Nes
E-post: bjarte@sh.no
Nettside: www.sh.no
Kontaktperson: Trine Kopstad Berentsen
Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og iverksetter og gjennomfører Stortingets vedtatte politikk i bygge- og eiendomssektoren.
Kontaktperson: Grethe Eugenie Tenden
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
1. januar 2020 ble Stavanger, Finnøy og Rennesøy slått sammen til en og samme kommune. Stavanger, skal den hete. Nye Stavanger blir rikere på flott natur og flotte mennesker. 141 000 innbyggere gjør den til Norges fjerde største by.
Kontaktperson: Emilia Johanne Tufto
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Elektronikkbransjen er en aktiv interesseorganisasjon som arbeider for et sunt og velfungerende marked for tjenester og produkter som småelektronikk, hvite- og brunevarer, kommunikasjonsteknologi med mer.
Kontaktperson: Jan Adelsten Røsholm
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Stokke er et norsk selskap. Siden 2006 har Stokke fokusert utelukkende på møbler og utstyr til barn, innenfor produktkategoriene, barnestoler, barnevogner og utstyr til barnerommet.
Kontaktperson: Gunnhild Thorsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Stormberg ble i februar 1998 etablert for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Stormberg leverer derfor sports- og turtøy til familievennlige priser.
Kontaktperson: Caroline Hansen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Strømmes gir synlighet og attraktivitet til virksomheter gjennom bærekraftige profileringsprodukter og løsninger.
Kontaktperson: Merete Jøranson
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Studentsamskipnaden i Sørøst-Norge (SSN) er studentenes velferdsorganisasjon, det vil si at vi tilbyr studentboliger, kantiner og kafeer, barnehage, treningssentre, bokhandler, helsetjeneste og diverse studentgoder. Alle som har betalt semesteravgift og som er studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Politihøgskolen i Stavern, Fagskolen Vestfold og Telemark eller Fagskolen i Viken, Kongsberg, kan benytte seg av SSNs velferdsgoder.
Kontaktperson: Mari Evje Øren
Nettside:
Sverre W. Monsen A/S er en betydelig leverandør av yrkesklær og utstyrsvarer til storforbrukermarkedet, deriblant helsevesenet, vaskeri og hotellbransjen i Norge
Kontaktperson: Camilla Valen
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Sykehusinnkjøp har strategisk og operativt ansvar for innkjøp i spesialisthelsetjenesten, og koordinerer felles innkjøpsavtaler for alle helseforetakene i Norge, samt sørge for at anskaffelsene skjer på korrekt og samfunnsansvarlig måte.
Kontaktperson: Pia Uhre Trulsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Tekstilservice AS er en leverandør av arbeidstøy, helsetekstiler, sengetøy, frotte, ergonomisk fottøy, arbeidsstoler og vaskerirekvisita inkl. vogner og stativer til proffmarkedet til storforbrukere innen privat og offentlig sektor.
Kontaktperson: Arne Nilsson
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
TESS Teknisk faghandel har spesialisert seg på slanger til alle formål i over 50 år, og er i dag blant Norges ledende leverandører av drifts- og vedlikeholdsprodukter. TESS er tilgjengelig i hele Norge med over 130 lokale servicesentre, og er en driftskritisk leverandør for kunder innen Olje & Gass, Havbruk, Entreprenør, Industri og Offentlig forvaltning. TESS er helnorsk og er eid av stiftelsen Erik Jølberg og har 1200 ansatte.
Kontaktperson: Helge Guthormsen
Nettside: www.tess.no
Teta Vannrensing AS tilbyr trygghet. Trygghet – for god vannkvalitet! -Trygghet for god renseeffekt! -Trygghet for endringer i klima! -Trygghet for helse og miljø!
Kontaktperson: Stine Bendigtsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
TINE er en av Norges største og mest betydningsfulle merkevarebyggere. TINE leverer merkevarer innen mat og drikke med hovedfokus på meieriprodukter
Kontaktperson: Bjørn Malm
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Trimtex leverer trenings- og konkurranseklær til løping, sykling, triatlon, orientering og langrenn. Privatperson, team, klubb eller bedrift.
Kontaktperson: Hilde Pisani
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Unil AS er ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker. Det finnes over 2500 produkter under Unils merker.
Kontaktperson: Julie Haugli Aarnæs
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Unique Pyrotechnic er en teknisk og konseptuell leverandør av pyrotekniske stemningseffekter, festfyrverkerier både ute og inne, samt «SFX» (special effecs) – for Tv, film, teater, konserter og events
Kontaktperson: Daniel Olafsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Universitetet i Bergen er med sine omlag 18 000 studenter og 4 000 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av Bergen by.
Kontaktperson: Kitty Anette Amlie Tverrå
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Universitetet i Oslo (UiO) er landets største og mest tradisjonsrike institusjon for høyere utdanning. UiO har over 27000 studenter og 7000 ansatte, og feiret 200 i 2011.
Kontaktperson: Asle André Orseth
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Universitetet i Stavanger (UiS) har om lag 12.000 studenter, 1700 ansatte og et mangfold av undervisnings-, forsknings- og formidlingsaktiviteter.
Kontaktperson: Espen Haavardsholm
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Varner er Norges største aktør innen tekstilhandel. Konsernet er et familieselskap og består av ni forskjellige kjedekonsepter med forretninger både i Norge og i utlandet.
Kontaktperson: Vegard Krohn Neverlien
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Vestre utvikler, formgir og produserer møbler for offentlige rom. Vestre har alltid fokusert på miljø og kvalitet i produksjonsprosessen. Fabrikken deres i Sverige er ISO 9001 og ISO 1401 sertifisert.
Kontaktperson: Øyvind Bjørnstad
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   
Victoria AS – et selskap i Victoria Gruppen – en av landets største leverandør av yrkesbekledning, profilbekledning og personlig verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter.
Kontaktperson: Trond Eikemo
Last ned medlemsrapport:
2020↓   2021↓   
Viken fylkeskommune utgjøres av tidligere Akershus, Buskerud og Østfold fylkeskommune, og har 1,2 millioner innbyggere.
Kontaktperson: Andrea Hårberg Rabben
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Viking Outdoor Footwear ble grunnlagt i Askim, Norge, i 1920, og er i dag den ledende leverandøren av vanntett fottøy i Norden med sine gummistøvler og GORE-TEX® produkter.
Kontaktperson: Elin Carlsen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Vinmonopolet har enerett på salg av brennevin, vin og sterkøl til forbrukerne i Norge og er et heleid statlig aksjeselskap underlagt Helse- og omsorgsdepartementet.
Kontaktperson: Sasha-Monique Elvik
Virke er landets ledende nærings- og arbeidsgiverorganisasjon innen privat tjenesteytende sektor – der verdier skapes av mennesker. Virke representerer bedrifter fra en rekke bransjer innen handel, service, utdanning og helse.
Kontaktperson: Tord Dale
Nettside:
VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 119 butikker fordelt over hele Norge.
Kontaktperson: Katrine Johansen
Nettside:
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
Voices virksomhet er konsentrert om å utvikle og drive de tre kjedekonseptene VIC, Match og Boys of Europe. De satser på å være ledende innenfor kvalitetssegmentet for herre og dame.
Kontaktperson: Jan Thomas Hagen
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
VY er et nordisk transportkonsern der persontransport med tog og buss samt godstrafikk på jernbane, eiendoms- og knutepunktsutvikling og togvedlikehold utgjør hovedvirksomheten.
Kontaktperson: Linda Pauline Rønneberg
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Kontaktperson: Morten Hoff
Nettside: www.wilfa.com
Wittusen & Jensen er en leverandør av diverse forbruksvarer til arbeidsplassen. De har over 200 ansatte, og en omsetning på omlag 600 millioner kroner.
Kontaktperson: Fredrik Forbord Helland
E-post: fh@wj.no
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓   
Synfiber ble grunlagt i Sogn i 1963. De produserer vernesko og arbeidsklær tilpasset nordiske forhold.
Kontaktperson: Simen Brekke
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2021↓   
Würth Norge leverer produkter av høy kvalitet innen auto, metall og bygg, samt en rekke tilhørende tjenester.
Kontaktperson: Christopher Granung
Last ned medlemsrapport:
2021↓   
YES-EU er en komplett leverandør av elbusser og ladeinfrastruktur med over 700 elbusser solgt i Norden. Gjennom vårt partnerskap med Yutong og CATL besitter vi verdifull ekspertise innen elektriske kjøretøy og batterier.
Kontaktperson: Eirik Robert Christiansen
Nettside:
YS er en partipolitisk uavhengig hovedorganisasjon for arbeidstakere. YS består av 21 forskjellige forbund med til sammen ca 215.000 medlemmer.
Kontaktperson: Phillip Charles
Last ned medlemsrapport:
2019↓   2020↓   2021↓