Lunsjsamtale og rapportlansering: Ett år med åpenhetsloven

Vi inviterer til et medlemsforum der vi ser nærmere på diskusjonene som foregår både i EU og Norge knyttet til lettelser av GMO-krav samt hva dette kan bety for norske aktører generelt og sporbarhet av soya spesielt.
kjøtt og høythengende frukter:

Nordmenn anbefales å halvere kjøttinntaket, til 350 gram rødt kjøtt per uke, både av klimahensyn av hensyn til egen helse. Sommeren er høysesong for grilling i norske hjem; hvilket ansvar har norske dagligvarekjeder når.
klesindustrien drukner – klimarisiko

I dette arrangementet belyser vi hvordan klesprodusenter kan arbeide systematisk for å forstå, redusere og håndtere klimarisiko- og hvordan kan man involvere arbeiderne i prosessen. Vi mener norske bedrifter i større grad må få et bevisst forhold til klimarisiko, hvilke faktiske konsekvenser som vil finne sted i produksjonsland og hvordan dette vil påvirke mennesker i […]