Åpenhetsloven – venn eller fiende? – møte med Forbrukertilsynet

Vi får besøk av Forbrukertilsynet som har tatt turen fra Porsgrunn. Dette er en gyllen anledning til å komme med dine synspunkter og spørre Forbrukertilsynet om det du og din organisasjon lurer på med åpenhetsloven.  

Forbrukertilsynet skal føre tilsyn med den ett år gamle åpenhetsloven, og tilsynet skal gi både generell veiledning og være et sanksjonsorgan for bedrifter og organisasjoner som ikke følger åpenhetslovens krav. Som del av veiledningen har Forbrukertilsynet laget en omfattende veiledningstekst tilgjengelig på deres nettsider som oppdateres fortløpende. Etisk handel Norge har også veiledning åpen tilgjengelig på våre nettsider etiskhandel.no/bedrift/ og vi har også laget en gratis rapport Åpenhet om ansvar – med eksempler fra våre medlemsorganisasjoner på deres aktsomhetsvurderings-arbeid på alle 6 trinnene. 

 

Målgruppe 

Medlemsmøtet er for alle medlemmer i Etisk handel Norge 

Kursavgift og vilkår for påmelding 

Gratis. Kun for medlemmer av Etisk handel Norge. 

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding 3 virkedager eller senere før kursdagen, eller ved no-show, må en avgift på kr 500 betales. Frist for påmelding 13.10 

Transport (hvis fysisk arrangement):   

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane).