1, januar begynte Silje Marie Rosenlund som ny seniorrådgiver i Etisk handel Norge.

Silje Marie Rosenlund har bakgrunn som bærekraftansvarlig i Mesta og hun har en master i medier, kommunikasjon og informasjonsteknologi fra NTNU. Hun har også jobbet for Avfall Norge, EVRY og Equinor og nå det siste halvåret som konsulent innen bærekraft og innovasjon. Silje er også en dreven fasilitator og foredragsholder, og har holdt workshops og kurs innenfor bærekraft, sirkulærøkonomi og innovasjon. 

– Med Silje får vi solid erfaring med bærekraftsrapportering fra bygg og anleggsbransjen, en bransje som Etisk handel Norge satser på. Silje skal være byggebransje-ansvarlig og får også medlemmer fra andre bransjer. I tillegg skal hun følge opp innovasjon og forretningsutviklingsarbeidet og bidra inn i kommuniksjonsarbeidet vårt, sier daglig leder Heidi Furustøl. 

– Hvorfor søkte du jobben som rådgiver i Etisk handel Norge, Silje?

– Jeg brenner for å skape en mer bærekraftig fremtid og ønsker å hjelpe flere med å få dette til. Etisk handel Norge tilbyr en stor mulighet til dette med sitt nettverk og bredden av spennende medlemmer. Jeg har jobbet mest med klima og miljø de siste årene og ønsker å styrke min kompetanse på sosial bærekraft og bærekraftig forretningspraksis, samtidig som jeg kan bidra med ny innsikt og perspektiver. Etisk handel Norge har et team med stor ekspertise, de har mye giv og er fremoverlente, som er et perfekt utgangspunkt for dette, sier Silje Marie Rosenlund.
 
– Jeg gjelder meg til å være en del av dette dyktige teamet, bli kjent med medlemmene og jobbe sammen for å bli enda bedre på dette viktige arbeidet. 

Likte du innholdet?

Del gjerne posten med andre

Tranemo

Velkommen til Tranemo Workwear AS som nytt medlem

ian-taylor-Qp2Oo15HLzA-unsplash

Pride handler om menneskerettigheter – næringslivet har også et ansvar