Velkommen til Tranemo Workwear AS som nytt medlem

Tranemo
Foto: Etisk handel Norge
Silje Marie Rosenlund
Seniorrådgiver
Etisk handel Norge ønsker Tranemo velkommen som medlem. De jobber aktivt med bærekraft for å minimere negativ innvirkning på mennesker og miljø.


Tranemo Workwear er ledende i Europa innenfor utvikling og produksjon av inherent flammehemmende og lysbuegodkjent vernebekledning. Vi er glad for at de nå er en del av vårt nettverk.

– Vi jobber mye i alle ledd rundt problemstillingene Etisk Handel Norge er med på å sette fokus på. Dette er et viktig arbeid for oss fordi vi bryr oss, og dette er noe det er stort fokus på i alle ledd hos oss, sier Frank Melbye, Markedssjef i Tranemo Workwear.

– Det å jobbe sammen i en gruppe som vil det samme og som vil gjøre positive endringer i riktig retning er optimalt!

Hva håper dere å få ut av medlemskapet?

– Vi håper å kunne bli enda bedre på arbeidet rundt åpenhetsloven og sikre at vi fremover kan gjøre en enda bedre jobb på området. Gjennom medlemskapet i Etisk Handel får vi tilgang til en rekke verktøy og hjelpemidler som vil være nyttige i vårt videre arbeid, og gi oss gi virkemidlene vi trenger for å vise hvordan vi jobber med bærekraft i Tranemo Workwear.

Vi er også overbevist om at medlemskapet vil være positivt og vil fremheve vår bedrifts fokus på bærekraft og etisk handel, avslutter han.

Likte du innholdet?

Del gjerne posten med andre

Flags of Israel and Palestine behind the barbed wire

Hvor langt srekker næringslivets ansvar seg i konflikter og krig? Les vår nye veileder

ian-taylor-Qp2Oo15HLzA-unsplash

Pride handler om menneskerettigheter – næringslivet har også et ansvar