Norsk Kaffeinformasjon (NKI) er et opplysningskontor for kaffe. Deres formål er å arbeide for et høyest mulig kvalitetsnivå på kaffe i Norge og i alle ledd, fra den ferdig brente råvaren man kjøper i butikken til den er ferdige brygget i kaffekoppen hjemme og på utesteder.
Norsk Kaffeinformasjon er samtidig den norske fellesorganisasjonen for alle som arbeider med kaffe og kafferelaterte virksomheter. Kontoret fremmer kaffe som kvalitetsprodukt og er næringens nøytrale faginstans.
– Vi har mange sammenfallende interesser med Etisk handel Norge når det gjelder kaffe og vi tror kan få til et godt samarbeid med Etisk Handel Norge, sier Daglig Leder, Marit Lynes, på bilde sammen med fra høyre Andrés Lopéz, seniorrådgiver i Etisk handel Norge, Heidi Furustøl, daglig leder i Etisk handel Norge, og til venstre rådgiver i Norsk kaffeinformasjon Bjørn Grydeland.
Et godt samarbeid er nøkkelen her, og vi går rett inn i det. Derfor har vi allerede invitert NKI sine medlemmer til å delta i vår neste Avskogingsforordning (EUDR) kurs onsdag 22. oktober. Arrangementet er åpent til alle, og er særlig relevant til kaffeimportører. ☕ Mer info her: EUDR-Avskogingsforordning: Dette bør du vite – Etisk Handel
Vi gleder oss til samarbeidet fremover!

Norsk kaffeinformasjon fremmer kaffe som kvalitetsprodukt og er næringens nøytrale faginstans. Informasjonskontoret ble opprettet i 1962.