Kun for medlemmer

Workshop: Rapportering for medlemmer

På dette kurset vil vi gå gjennom trinn 5 i aktsomhetsvurderinger, rapporteringsløsningen til Etisk handel Norge, og indikatorer for fremdrift.

Kun for medlemmer

Om 2 måneder
16. januar
10:00
- 14:00

Hvor

Hausmanns gate 19, 0182 Oslo

Språk

Norsk

Pris

Gratis
Gratis

Bidragsytere

Cathrine Berg-Nielsen 240x240 DSC_7326
Cathrine Berg-Nielsen
Seniorrådgiver

Vi vil på dette kurset gå gjennom trinn 5 i aktsomhetsvurderinger, rapporteringsløsningen til Etisk handel Norge, og indikatorer for fremdrift. Det blir også praktisk veiledning fra rådgiver i Etisk handel Norge knyttet til spørsmål medlemmer måtte ha rundt rapporteringen. 

Aktsomhetsvurderinger er en systematisk tilnærming til risikostyring som hjelper bedrifter å kartlegge, håndtere og gjøre rede for risiko for, eller faktiske, negative konsekvenser for mennesker, samfunn eller miljø og tiltak knyttet til egen virksomhet og i leverandørkjeden. 

Målgruppe: 

Ulike virksomheter og stillingsfunksjoner som har en sentral rolle i arbeidet med overvåking og rapportering. Innholdet er tilpasset virksomheter av ulik størrelse. 

Forkunnskaper: 

Det kreves ingen forkunnskaper, men for å få mest mulig ut av workshopen bør du ha satt deg inn i rapporteringsløsningen, og gjerne begynt å fylle den ut. 

Forberedelse:

Det kreves ingen forberedelser, men for å få mest mulig ut av workshopen bør du ha satt deg inn i rapporteringsløsningen til Etisk handel Norge, og gjerne begynt å fylle den ut. 

Oppmøtested: Hausmanns gate 19, 0182 Oslo. Dette er kun fysisk oppmøte, se kalender for eget digitalt møte