Net Zero: Første skritt mot målet

Å bli Net Zero er en forpliktelse som innebærer at man ikke lenger påvirker klima gjennom drivhusgassutslipp

Åpen for alle

Om 5 måneder
11. januar
08:30
- 10:00

Hvor

Karenlyst Alle 20

Språk

Norsk

Pris

Gratis

Bidragsytere

Thomas Benestad 15.08.2017 BW (002)
Thomas Benestad
Senior Manager
cvbilde 2 JFK
Johan Fredrik Kartveit
Senior Consultant
Silje Eger_9006
Silje Eger
Seniorrådgiver
Cathrine Berg-Nielsen 8811
Cathrine Berg-Nielsen
Seniorrådgiver

Program

Bli med Capgemini og Etisk handel Norge og ta de første skrittene på vei til Net Zero. Hvorfor er det viktig å nå målet? Hvordan når du det? Hvordan kan du dra nytte av data i arbeidet mot å nå Net Zero?

 

På dette seminar skal du få svar på følgende:

  • Hvorfor er Net Zero viktig?
  • Første stegene på reisen til Net Zero
  • Bruk av data til formålet

 

Capgeminis lokaler på Karenslyst Allé 20 har en sentral beliggenhet på Skøyen i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er lett tilgjengelig, kun 5 minutters gange fra Skøyen stasjon, og nærmeste kollektivstopp inkluderer Skøyen stasjon (tog/buss), Sjølyst (Buss) og Thune (buss/trikk)».

Det blir en enkel servering på arrangementet.

 

Beskrivelse av foredragsholdere:

Thomas Benestad (Senior Manager) leder Capgemini Invent Norges satsning på “ESG Performance” og “Data for Sustainability” og har blant annet kjernekompetanse innenfor bærekraftstrategi og –rapportering, digitalisering og data.

Johan Fredrik Kartveit (Senior konsulent) er en del av Capgemini Invent Norges avdeling for strategi og innovasjon. Han jobber aktivt med bærekraft på tvers av ulike sektorer og har spesialisert seg på hvordan selskaper kan utvikle strategi for å nå Net Zero i tråd med Parisavtalen.

Silje Eger (seniorrådgiver) er en del av rådgiverteamet i Etisk handel Norge med ansvaret for oppfølgingen av medlemmenes arbeid med klima&miljø. Silje Eger har blant annet kjernekompetanse innenfor bærekraftig forretningspraksis, aktsomhetsvurderinger og næringslivets arbeid med klimastrategi.

Cathrine Berg-Nielsen (seniorrådgvier) er også en del av rådgiverteamet med ansvar kursporteføljen til Etisk handel Norge. Cathrine har bakgrunn som pedagog og 10 års erfaring med ansvarlig leveradørkjedestyring, blant annet fra merkeordningen Fairtrade Norge.