Kun medlemmer

Medlemsforum Tekstil

Målet med våre medlemsforum er erfaringsdeling rundt aktuelle problemstillinger og inspirasjon basert på god praksis i bransjen.

Kun medlemmer

Om 3 måneder
25. september
09:00
- 11:00

Hvor

Hausmannsgate 19 eller delta på nett

Språk

Norsk

Pris

Arrangementet er gratis og kun for medlemmer av Etisk handel Norge

Bidragsytere

Kaja Elise Gresko DSC_9104
Kaja Elise Gresko
Leder for Etisk handel Norges tekstilteam

Etisk handel Norge vil også dele oppdateringer fra vårt arbeid og nettverk. Dette arrangementet vil også se på merkeordninger i lys av lovutviklingen i EU.

For at flest mulig skal kunne delta vil vi gjennomføre foraene i hybridformat. Det vil bli lett servering i våre lokaler i Hausmanns gate for dem som kommer dit.

Etisk handel Norges fora holdes under Chatham House rule, det vil si at deltakere kan gjengi informasjonen som deles også utenfor forumet, under forutsetning av at identiteten til bedriften/deltakerne anonymiseres

Vi minner også om Etisk handel Norges retningslinjer for å hindre utveksling av konkurransesensitiv informasjon og at alle møtedeltakere har medansvar for at diskusjonen holder seg innenfor lovlige, konkurransenøytrale rammer.

Vel møtt – og ta kontakt hvis du har forslag til tema du ønsker vi skal ta opp.

Mer informasjon og agenda vil komme nærmere.

Transport

Transport for de som kommer fysisk 

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane).