Offentlig sektor

Medlemsforum offentlig sektor

Medlemsforum om etisk handel for våre medlemmer i offentlig sektor. Dette blir en møteplass med faglig påfyll, diskusjon og erfaringsutveksling.

Offentlig sektor

Om 2 måneder
23. september
09:00
- 11:00

Hvor

Hausmannsgate 19

Språk

Norsk

Pris

Gratis, kun for medlemmer

Bidragsytere

Monica Dalberg 8785
Monica Dalberg
Seniorrådgiver
Jonas Ådnøy Holmqvist_8943
Jonas Holmqvist
Seniorrådgiver

Etisk handel Norge fasiliterer ulike forumer innenfor bransjer som for eksempel tekstil og dagligvare. Vi i offentlig sektor-temaet i Etisk handel Norge tror at tilsvarende medlemsforum for offentlig sektor vil være nyttig for våre medlemmer og ønsker derfor å igangsette dette.   

Temaer for forumene vil i stor grad være basert på behov og innspill fra dere. Intensjonen vil være å skape en arena for faglig påfyll, knytte kontakter og utveksle erfaringer. Vi ser for oss 3 møter a 2 timer i løpet av et år, men at vi selvsagt tilpasser dette ut fra behov. 

Oppdateringer i programmet kommer. 

Målgruppe 

Etisk handel Norge sine medlemmer i offentlig sektor. 

Kursavgift og vilkår for påmelding 

Gratis. Kun for medlemmer av Etisk handel Norge.  

Merk: Dette kurset er kun for våre medlemmer innenfor offentlig sektor. 

Transport for de som deltar fysisk:   

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane). 

Bindende påmelding:

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding 5 virkedager eller senere før kursdagen, eller ved no-show, må hele kursavgiften betales. 

Merk: Dette kurset er ikke for konsulentselskaper og konkurrerende virksomheter til Etisk handel Norge e.l.