Kun medlemmer

Medlemsforum kjøretøybatterier

Kun medlemmer

Om 1 uke
6. juni
09:30
- 11:00

Hvor

Hausmannsgate 19

Språk

Norsk

Pris

Arrangementet er gratis og kun åpent for medlemmer

Bidragsytere

Jonas Ådnøy Holmqvist_8943
Jonas Holmqvist
Seniorrådgiver Etisk handel Norge

Kjøretøybatterier er et fokusområde for mange og vi fortsetter rekken med medlemsforum om batterier med påfyll og videre planlegging. 

I februar holdt vi det første medlemsforumet om kjøretøybatterier og vi setter nå opp et nytt medlemsforum med informasjonspåfyll og diskusjon. 6. juni får vi besøk av Rocío Panigua fra Electronicswatch som vil dele erfaringer fra deres Low Emission Vehicles Programme og hvordan de jobber med lokale partnere for å ovrevåke produksjonsforhold i leverandørkjeden. 

Før medlemsforumet sendes det også ut en spørreundersøkelse til deltagerne (frivilig) om ønsker for forumet og for arbeidsform. 

Medlemsforumet arrangeres som et rundebord hvor vi denne gangen får noe påfyll om andres erfaringer og hvor det vil være rom for å diskutere egne utfordringer og ønsker om felles prosjekter.  

Målgruppe: 

Alle medlemmer som er eksponert mot denne risikoen, privat og offentlig sektor. Medlemsforumet er rettet mot de som har ansvar for risikokartlegging, innkjøp eller leverandøroppfølging. 

 

Kursavgift og vilkår for påmelding 

Gratis. Kun for medlemmer av Etisk handel Norge.  

 

Transport (hvis fysisk arrangement):   

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane).