Klimakurs: FULLT, nytt kurs 18. januar.

På dette kurset kan du lære mer om klimaambisjoner, hvorfor det er viktig å sette gode, konkrete mål på klimaarbeidet og hvordan din virksomhet kan jobbe etter disse.

Kun for medlemmer

Om 8 måneder
30. november
12:00
- 15:00

Hvor

Hausmanns gate 19

Språk

Norsk

Pris

Pris for medlemmer 500 kr.-

Bidragsytere

Silje Eger 240x240 DSC_7368
Silje Gabrielsen Eger
Seniorrådgiver, Etisk handel Norge
Cathrine Berg-Nielsen 240x240 DSC_7326
Cathrine Berg-Nielsen
Seniorrådgiver, Etisk handel Norge

I dag står de fleste virksomheter overfor utfordringer i arbeidet med å redusere eget klimaavtrykk. Kanskje er motivasjonen drevet fram av et indre ønske om å være en del av løsningen? Kanskje er det eiere, kunder, banken eller andre samarbeidspartnere som etterspør informasjon om klimaavtrykket og hvordan dere skal redusere? Uansett utgangspunkt, på dette kurset kan du lære mer om klimaambisjoner, hvorfor det er viktig å sette gode, konkrete mål på klimaarbeidet og hvordan din virksomhet kan jobbe etter disse. Noe av det sentrale med et klimaarbeid er kontinuitet over tid, slik at dere kan følge egen utvikling og faktisk se at deres negative avtrykk reduseres. Vi viser dere hvordan dere kan komme i gang med arbeidet og hvordan dere kan måle og evaluere egen fremdrift.

Vilkår for påmelding

Vi anbefaler fysisk oppmøte da det blir arbeid i grupper underveis i kurset.

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding 5 virkedager eller senere før kursdagen, eller ved no-show, må hele kursavgiften betales.

Etisk handel Norge tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det er få påmeldte.

Forkunnskaper

Vi oppfordrer alle til å ha sett videoen om klimaregnskap som forberedelse til kurset. Denne videoen blir sendt ut i epost i god tid før 30.november.

Målgruppe

Medlemmer, både for Bedrifter og offentlig sektor

Transport

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane).

Forberedelse

Vurder disse spørsmålene før kurset:
Har din virksomhet ambisjoner for arbeidet med klima? Er dette kommunisert offentlig?
Har din virksomhet fastsatt konkrete og målbare mål på klima?  Er dette kommunisert offentlig?
Har din virksomhet klimaregnskap for Scope 1, 2 og 3?
Hvilket system bruker dere/ønsker dere å bruke? Eller har dere ikke vurdert det ennå?