Klima: Fra ambisjoner til mål

På dette kurset kan du lære mer om klimaambisjoner, hvorfor det er viktig å sette gode, konkrete mål på klimaarbeidet og hvordan din virksomhet kan jobbe etter disse.
Om 3 måneder
17. september
12:00
- 15:00

Hvor

På Teams

Språk

Norsk

Pris

gratis

Bidragsytere

Silje Eger 240x240 DSC_7368
Silje Gabrielsen Eger
Cathrine Berg-Nielsen 240x240 DSC_7326
Cathrine Berg-Nielsen

I dag står de fleste virksomheter overfor utfordringer i arbeidet med å redusere eget klimaavtrykk. Kanskje er motivasjonen drevet fram av et indre ønske om å være en del av løsningen? Kanskje er det eiere, kunder, banken eller andre samarbeidspartnere som etterspør informasjon om klimaavtrykket og hvordan dere skal redusere? Uansett utgangspunkt, på dette kurset kan du lære mer om klimaambisjoner, hvorfor det er viktig å sette gode, konkrete mål på klimaarbeidet og hvordan din virksomhet kan jobbe etter disse. Noe av det sentrale med et klimaarbeid er kontinuitet over tid, slik at dere kan følge egen utvikling og faktisk se at deres negative avtrykk reduseres. Vi viser dere hvordan dere kan komme i gang med arbeidet og hvordan dere kan måle og evaluere egen fremdrift.

Vilkår for påmelding

Påmeldingen er bindende. Ved avmelding 5 virkedager eller senere før kursdagen, eller ved no-show, må hele kursavgiften betales.

Etisk handel Norge tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det er få påmeldte. Påmelding er bindende. Du kan melde deg av med minst 10 virkedagers varsel før kursdato uten gebyr. Ved avmelding 9 dager eller mindre før kursdato blir det lagt til et avmeldingsgebyr som tilsvarer 25% av kursavgiften. Ved avmelding 5 virkedager eller mindre før (første) kursdagen, eller ved å la være å møte opp, må hele kursavgiften betales.

Merk: Dette kurset er ikke for konsulentselskaper og konkurrerende virksomheter til Etisk handel Norge e.l.

Forkunnskaper

Vi oppfordrer alle til å ha sett videoen om klimaregnskap som forberedelse til kurset. Denne videoen blir sendt ut i epost i god tid før 18.januar.