Åpent for alle

Frokostseminar Handel med India – muligheter og utfordringer

Hvilke muligheter og utfordringer vil økt handel med India gi for norsk og indisk næringsliv, og spesielt importbedrifter?

Åpent for alle

Om 2 uker
12. juni
08:30
- 10:15

Hvor

Virkes lokaler Henrik Ibsensgate 90, Oslo

Språk

Norsk

Pris

Arrangamentet er gratis og åpent for alle

Bidragsytere

Etisk handel Norge, Virke, Det Moderne India

Påmelding: Handel med India – muligheter og utfordringer - Forsiden - Handels- og tjenestenæringen - Hovedorganisasjonen Virke

Lett servering.

Interessen for norsk handel med India øker, både med den nye frihandelsavtalen som gir tollunntak og statsminister Modis besøk til Norge til høsten.

Sammen med vårt medlem Virke og vår samarbeidspartner Det Moderne India arrangerer vi frokostseminar om den nye frihandelsavtalen mellom EFTA-landene og India som vil gi tollfrihet for indisk eksport til Norge og norsk eksport til India. Avtalen setter også krav til respekt for menneskerettighetene og et eget organ skal overvåke avtalen. Norske virksomheter underlagt åpenhetsloven er pålagt å gjøre aktsomhetsvurderinger både på import og eksport. Hvordan skal norske virksomheter gjøre aktsomhetsvurderinger i indiske leverandørkjeder hvor menneskerettighetsbrudd blir stadig mer utbredt?

Til å snakke om handel med India kommer den indiske ambassadøren til Norge, Virkes og Etisk handel Norges bedriftsmedlemmer Varner og Princess, styreleder og daglig leder i Det Moderne India, bransjedirektør Virke faghandel og administrerende direktør i Virke og daglig leder i Etisk handel Norge.

Det blir også tid til å stille spørsmål fra salen og til nettverksmingling.