Cecilie Myrseth 

Næringsministeren har ansvaret for å utforme en fremtidsrettet næringslivspolitikk. Cecilie Myrseth (AP) er utdannet psykolog og kommer fra Troms. Hun var fiskeri- og havminister frem til utnevnelsen som næringsminister 19. april.

Laura Murphy

Laura Murphy er politisk rådgiver for the Undersecretary for strategy, policy and plans ved the U.S Department of Homeland Security. Murphy er også professor i menneskerettigheter og moderne slaveri ved Helena Kennedy Centre for International Justice ved Sheffield Hallam University. Forskerteamet hennes har publisert en rekke rapporter om hvordan den kinesiske regjeringen utsetter Uigur minoriteten for internering og tvangsarbeid. Hun har en mastergrad i engelsk språk og litteratur og en doktorgrad i afrikanske og afroamerikanske studier fra Harvard University.

Kristin Halvorsen

Hun er styreleder i Kronprinsparets Fond og nestleder i styret for Stockholm Environmental Institute. Halvorsen er en tidligere norsk SV politiker. Hun var kunnskapsminister i den rødgrønne regjeringen fra 2009 til 2013, og finansminister fra 2005 til 2009. Halvorsen studerte sosialpedagogikk og kriminologi ved Universitet i Oslo.