Woman behind a rack with cintage leather jackets with fur collar at outdoor market. This  outdoor market is open every Saturday and   is located only a few minutes away from from Gustav Vigeland park.

STICA og Etisk handel Norge inviterer til «Kickstarting Climate Action»

Vår partner, The Swedish Textile Initiative for Climate Action (STICA) inviterer til en webinarserie for våre medlemmer innenfor tekstil- og klesindustrien. 

«Kickstarting Climate Action» er en webinarserie produsert av STICA, som er egnet for alle våre medlemmer som er innen tekstil- og klesindustrien. Den består av totalt fire webinarer og disse vil foregå mellom kl.13.30 – 16.00 på følgende datoer: 7.3, 14.3, 21.3, 28.3.

Gjennom webinarserien vil dere blant annet få økt forståelse til måling og rapportering i Scope 1, 2 og 3, lære om standarder og metoder som kan brukes til rapportering og måling av klimagassutslipp og bli oppdatert om klimautviklingen i tekstil- og klesindustrien.

Dette er en webinarserie som vil være interessant og nyttig for flere av våre medlemmer, og vi anbefaler dere sterkt å registrere seg i god tid.

Klikk her for mer informasjon og påmelding

Medlemskap

Medlemmer i Etisk handel Norge får tilgang til rådgivning, verktøy og ressurser som hjelper deg med utfordringer knyttet til etisk handel