Nomono_gradient_logo

Etisk handel Norge ønsker Nomono AS velkommen som nytt medlem

Nomono AS har i dag 25 ansatte og er i utviklingsfasen av en løsning for podcastere som lanseres i starten av 2022. Til tross for at de enda ikke har fått produktet sitt på markedet har de meldt seg inn i Etisk handel Norge og tenker bærekraft fra første steg. Det øverste bilde med tekst er hentet fra hjemmesiden deres, nomono.co.

Etisk handel Norge får stadig nye medlemmer. De kommer fra ganske ulike bransjer. Noen er nyetablerte bedrifter som ønsker å ha sin bærekraftsstrategi på plass fra dag en, mens andre er mer etablerte firmaer og store konsern.

Nomono AS er ett av våre sist ankomne medlemmer. På sine nettsider skriver Nomono:

«Our mantra is in our name — no more mono.
Nomono also means «no monkey» in Spanish, and we mean no monkey business. Nailed it.»

Nomono AS er en norsk gründerbedrift med hovedkontor i Trondheim. Nomono AS har i dag 25 ansatte og er i utviklingsfasen av en løsning for podcastere som lanseres i starten av 2022. Produktet er et bærbart lydopptaksutstyr med mikrofoner og basestasjon som skal produseres i Norge. I tillegg utvikler Nomono en skyløsning for lydprosessering. 15 ulike investorer har aksjeposter i selskapet.

Vi er en ung bedrift og har ennå ikke et produkt på markedet. Vi tar mange viktige valg nå, og bærekraft er hele tiden et styrende prinsipp. En stor del i dette er å sørge for at produktene våre ikke bare er gjenvinningsbare, men også enkle å reparere og oppdatere for å forlenge levetiden. Vi ønsker bistand til hvordan vi kan jobbe systematisk med dette fremover og sørge for at bærekraftig forretningspraksis er en del av vår DNA, sier industrial designer og head of sustainability-group på Nomono, Karoline Müller.


Nomono AS ønsker å benytte seg av rådgivningstjenester, kompetansebygging, tips til verktøy, ressurser og rutiner; adgang til nettverk og erfaringsutveksling, herunder muligheter for samarbeid og innflytelse.

Karoline Müller er industrial designer og head of sustainability-group på Nomono.

Medlemskap

Medlemmer i Etisk handel Norge får tilgang til rådgivning, verktøy og ressurser som hjelper deg med utfordringer knyttet til etisk handel