Frokostseminar: EUs Grønne Taksonomi – hva må du og din virksomhet gjøre?

Ved nyttår trådte taksonomiforordningen i kraft, som nok en puslespillbit i den stadige økende jungelen av bærekrafts-relatert regulering. Men hva innebærer de nye kravene, hvem blir omfattet, og når? Hvordan vil taksonomiforordningen gjennomføres og følges opp i Norge og ikke minst: hvilken betydning får taksonomien for norske virksomheter?

Dette, og litt til, håper vi du blir litt klokere på 10. mai kl. 08:30-10:00, når vi inviterer til frokostseminar (frokost fra 08:00 for fysiske deltakere).

I frokostseminaret vil vi gi et overblikk over den regulatoriske situasjonen i EU og se på sammenhenger mellom de forskjellige reguleringene, før vi dykker ned i den Grønne Taksonomien. Vi vil gi en generell oversikt over hva taksonomien er og betyr for norske virksomheter, før vi går nærmere igjennom de tre delene av klassifiseringssystemet: de tekniske kriteriene, do no significant harm samt minstekrav til sosiale og styringsmessige forhold – den ofte «glemte» komponenten av taksonomien.

 Målgruppe

Alle bedrifter og sivil sektor som vil lære mer om EUs Grønne Taksonomi og hva den vil si for deres virksomhet.

Kursavgift og vilkår for påmelding

Seminaret er gratis, uforpliktende og åpent for alle. Det vil være mulig å følge arrangementet over teams, men vi anbefaler fysisk oppmøte. Merk at det er begrenset antall plasser i vårt møtelokale og «førstemann til mølla» – prinsippet gjelder.

Meld deg på gjennom skjemaet under.

Påmeldingen er bindende med frist søndag 8.mai midnatt. Etisk handel Norge tar forbehold om at kurset kan bli avlyst hvis det er få påmeldte.

Transport (hvis fysisk arrangement): 

Våre lokaler i Hausmanns gate 19 ligger sentralt til i Oslo, og vi oppfordrer alle deltakere til å benytte seg av kollektivtransport til arrangementet. Kontoret er 10 minutters gange fra Oslo Sentralstasjon, og nærmeste kollektivstopp er Nybrua (trikk), Jakob Kirke (buss), Hausmanns Bru (buss/trikk) og Grønland (t-bane).