Internt kurs

Workshop – Ny rapporteringsmal

icon calendar 29.01.20 icon separator 29.01.2020 icon clock09.00 icon separator 15.00 icon calendarEtisk handel Norge, Hausmannsgate 19, Oslo
Event image

I tråd med utviklingen av internasjonale forventninger og krav knyttet til bærekraftig leverandørkjedestyring har Etisk handel Norge har utviklet en ny rapporteringsmal for bedriftsmedlemmer. Den nye malen har som mål å gjøre det enklere å levere på krav og forventninger fra kunder, offentlige oppdragsgivere, myndigheter, sivilsamfunn, investorer, eiere og ansatte.

På denne workshopen loser vi deg gjennom den nye rapporteringsmalen, med særlig fokus på prioritering av vesentlige risikoområder. Du jobber praktisk med å fylle ut din virksomhets årsrapport, og vil etter workshopen ha et rapportutkast som gir deg et godt utgangspunkt for videre utfylling.

Målgruppe:
Bedriftsmedlemmer. Stillingsfunksjoner som har en sentral rolle i arbeidet med årsrapportering til Etisk handel Norge. Innholdet er tilpasset virksomheter av ulik størrelse.

Forkunnskaper:
Det kreves ingen forkunnskaper, men for å få mest mulig ut av workshopen bør du ha satt deg inn i den nye rapporteringsmalen, og gjerne begynt å fylle ut.

Kursavgift og vilkår for påmelding:
Workshopen er gratis for Etisk handel Norges medlemmer. Påmeldingen er bindende. Ved no-show belastes 500 kr.

ARRANGØR

arrangør logotype

Kursholder

Ole Henning Sommerfelt

Seniorrådgiver

Ole Henning har jobbet med utvikling av malverk for medlemsrapportering i en årrekke, og har blant annet sittet i arbeidsgruppen for utvikling av GRIs tidligere rapporteringsstandard på leverandørkjede (G4).