Grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring - del 2 (kun medlemmer) - Etisk Handel
Internt kurs

Grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring – del 2 (kun medlemmer)

icon calendar 27.11.19 icon separator 27.11.2019 icon clock12.30 icon separator 15.30 icon calendarEtisk Handel Norge, Hausmannsgate 19, Oslo
Event image
  • ikon ticket Pris medlemmer: kr 0.-
Meld på

Praktisk innføring i metodikk for å komme i gang med bærekraftig leverandørkjedestyring. Kurset gir en grundig gjennomgang av verktøy og ressurser tilgjengelig for medlemmer av Etisk Handel Norge. Kurset bygger på del 1 av grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring.

Målgruppe:

Bedrifter. Kurset er rettet mot de som har hovedansvar for oppfølging av medlemsskapet i Etisk Handel Norge, men er også relevant for de som er direkte involvert i virksomhetens arbeid med etisk handel og oppfølging av leverandørkjeden. Kurset er tilpasset virksomheter av ulik størrelse, og om virksomheten er i direkte eller indirekte kontakt med produsenter.

Innhold og læringsmål:

Kurset gir praktisk innføring i «god metode» for bærekraftig leverandørkjedestyring. Vi går gjennom modell for implementering av bærekraftig leverandørkjedestyring, med gjennomgang av verktøy og ressurser som forenkler og effektiviserer arbeidet med oppfølging av leverandørkjeden. Videre presenteres eksempler på god praksis fra forskjellige typer bedrifter.

Etter kurset skal du være godt rustet til å komme i gang med etisk handel arbeidet.

Forkunnskaper:

Du bør ha deltatt på Grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring – del 1, eller tilsvarende.

Forberedelse og gjennomføring:

Gå gjennom egne strategier og rapporter på samfunnsansvar.

Kursavgift og vilkår for påmelding:

Gratis, kun for medlemmer av Etisk Handel Norge.

Påmeldingen er bindende. No-show belastes med 500 kr. Vi tar forbehold om at arrangementet kan avlyses ved få påmeldte, i så fall gis beskjed senest 10 dager før.

Kursholder

Reidun Blehr Lånkan og Stine Foss

Seniorrådgiver

Reidun startet i Etisk Handel Norge høsten 2014. Hun er utdannet pedagog og har i tillegg en master i menneskerettigheter fra UiO. Reidun kom til Etisk Handel Norge fra Global, og har tidligere jobbet med utviklingssamarbeid og utviklingspolitiske spørsmål for flere norske NGOer. Stine koordinerer Etisk Handel Norges medlemsoppfølging og utvikling. Foruten en Master of Communication, har hun et Postgraduate Certificate in Sustainable Value Chains from University of Cambridge. Stine startet i Etisk Handel Norge i 2009.