CFRPP Learning and Implementation Community information session - Etisk Handel
MSI Working Group of the CFRPP

CFRPP Learning and Implementation Community information session

icon calendar 28.06.22 icon separator 28.06.2022 icon clock15.00 icon separator 16.00 icon calendarWebinar

Velkommen til informasjonsmøte om Learning and Implementation Community of the Common Framework for Responsible Purchasing Practices

Sammen med en gruppe flerpartsinitiativer jobber Etisk handel Norge strategisk for å forbedre veiledning og praksis på innkjøp innenfor tekstilbransjen. Gjennom tett samarbeid har vi utviklet et Felles Rammeverk for Ansvarlig Innkjøpspraksis (CFRPP). Rammeverket samler og forener retningslinjer og beste praksis fra flerpartsinitiativene, slik at vi får et felles rammeverk på tvers av landegrenser og organisasjoner. Utviklingen av rammeverket har skjedd i samarbeid mellom Etisk handel Norge, Ethical Trading Initiative i UK, Better Buying Institute, Fair Wear Foundation, German Partnership for Sustainable Textiles, Dutch Agreement for Sustainable Garments, og med innspill fra Action Collaboration Transformation, Better Work og amfori. Mer informasjon om arbeidsgruppen og rammeverket finnes her, og rammeverket i sin helhet finnes her.

Som en oppfølging av rammeverket inviteres medlemmer med i en arbeidsgruppe for erfaringsdeling, sparring, forbedringsarbeid og implementering av rammeverket, Learning and Implementation Community on RPP (LIC). Her vil virksomheter som ønsker å forbedre sin innkjøpspraksis få muligheten til å lære av eksperter på feltet og sparre med lignende selskap på tvers av landegrenser. Plattformen vil samle virksomheter fra de deltagende flerpartsinitiativene som ønsker å jobbe aktivt med å forbedre sin innkjøpspraksis. Plattformen vil bidra til deling av beste praksis, og gi flerpartsinitiativene grunnlag for å utvikle praktiske verktøy, ressurser og veiledning for å bistå selskaper i arbeidet med en ansvarlig innkjøpspraksis. Arbeidsgruppen vil vare over omtrent to år, med seks digitale samlinger relatert til relevante prinsipper og praksiser i Rammeverket.

28. juni inviterer Etisk handel Norge og samarbeidspartnere til et informasjonsmøte om LIC. Her vil vi gå gjennom formatet og temaer for samlingene, og svare på spørsmål medlemmene måtte ha.
Les mer om LIC her eller ta kontakt med rådgiver Marthe Røssaak på marthe@etiskhandel.no for spørsmål om LIC eller CFRPP.

Meld deg på her.

Kursholder