Amnesty International Norge

Åpenhetsloven – muligheter og utfordringer

icon calendar 29.11.21 icon separator 29.11.2021 icon clock12.00 icon separator 14.00 icon calendarLitteraturhuset. Arrangementet streames også på Youtube.
Amnesty International Norge inviterer til panelsamtale om «Åpenhetsloven – muligheter og utfordringer» på Litteraturhuset i Oslo den 29. november klokken 12:00.
Norge får i juli 2022 den mest progressive lovgivningen for noe land som vil stille konkrete krav til mange bedrifter og næringer. Det knyttes nå store forventninger til hvordan departementet vil forvalte loven.
Seminaret er del av Amnestys målrettede og langsiktige arbeid med å styrke dialogen på tvers av sektorer om menneskerettigheter og næringsliv. Kom og hør perspektiver fra bedrifter, myndigheter og organisasjoner sammen med oss.
Påmelding her: https://lnkd.in/egjATtzz.
Arrangementet vil også strømmes direkte på YouTube!
Program:
– Velkommen ved generalsekretær i Amnesty i Norge John Peder Egenæs
– Innledninger v/statssekretær i Nærings- og fiskeridepartementet- Janicke Andreassen og Head of Sustainability i Hydro ASA – Bjørn Kjetil Mauritzen.
– Beate Ekeløve Slydal, fagansvarlig i Amnesty forteller om Amnestys arbeid med temaet rundt åpenhetsloven og introduserer panelet.
Panelsamtale med:
– Frode Elgesem, lagdommer og leder, Kontaktpunktet for ansvarlig næringsliv ved OECD
– Åsne Burgess Øyehaug, Social Responsibility Manager i Hydro Group
– Katarina Sætersdal, seniorrådgiver i internasjonal avdeling i NHO og
– Amalie Hilde Tofte, internasjonal rådgiver i LO-forbundet Industri Energi.

Kursholder

Panelsamtale