Initiativ for etisk handel

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for et uforpliktende møte om medlemskap, rådgivining eller andre store og små spørsmål. Dersom du allerede er medlem, finner du din kontaktperson på medlemssidene.

Besøks- og postadresse

Initiativ for etisk handel (IEH)
Hausmanns gt 19, 0182 Oslo
Norge

Kontakt oss:

Telefon: (+47) 21 09 04 90
E-post: info@etiskhandel.no


Sekretariatet

Stine Foss

Stine Foss

Konstituert daglig leder

Stine kom til IEH i 2009 og har koordinert IEHs medlemsoppfølging og utvikling. Foruten en Master of Communication, har hun en bachelor i sosialantropologi, og har utdannelse innen menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og prosjektledelse.

95 92 91 90

Magne Paulsrud

Magne Paulsrud

Seniorrådgiver, offentlig sektor

Magne har vært i IEH siden 2007. Han er fagansvarlig for etiske krav i offentlige innkjøp, og en av landets fremste eksperter på feltet. Magne har en mastergrad i samfunnsgeografi, og har også studert økonomi, internasjonal markedsføring og russisk.

97 74 40 14

Ole Henning Sommerfelt

Ole Henning Sommerfelt

Seniorrådgiver, verktøyutvikling og rapportering

Ole Henning kom til IEH i 2007 og er fagansvarlig for rapportering og utvikling av verktøy, bl.a risikokartleggingsdatabasen SHAREX. Han har også vært sentral i utviklingen av GRI. Han har en master i fredsstudier i tillegg til sivilingeniørutdannels...

97 68 99 15

Henrik Mollatt

Henrik Mollatt

Seniorrådgiver, medlemsservice

Henrik Mollatt kom til IEH i 2008 og er rekrutteringsansvarlig. Han har tidligere erfaring fra Unilever, Regnskogfondet og Norges Handikapforbund. Han har en Mastergrad i Markedsføring fra BI (NMH), samt psykologi og utviklingsstudier fra UiO.

90 98 33 01

Unni Grevstad

Unni Grevstad

Seniorrådgiver, kommunikasjon

Unni har jobbet med kommunikasjon i IEH siden 2011. Hun har erfaring både innen kommunikasjon og journalistikk. Hun er utdannet innen sosiologi, filosofi og tysk litteratur, menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konflikthåndtering.

97 67 66 49

Katrine Karlsen

Katrine Karlsen

Seniorrådgiver, internasjonale program

Katrine begynte i IEH høsten 2013. Hun kommer fra Eurosko hvor hun har jobbet som innkjøper og utviklet bedriftens CSR-strategier. Hun har en Bachelor i Management fra University of the Arts London, i tillegg til freds- og konfliktstudier fra India.

45 28 25 39

Karoline Bakka Hjertø

Karoline Bakka Hjertø

Seniorrådgiver

Karoline kom til IEH høsten 2014. Hun har bla. jobbet med menneskerettigheter, politikk, entreprenørskap, administrasjon og ledelse, innen fagbevegelse og næringsliv. Hun er siviløkonom fra NHH og har diverse samfunnsfag fra UiO og UC Berkeley.

99 22 73 03

Harald Askebakke

Harald Askebakke

Kontorsjef

Harald er ansvarlig for økonomistyring, personalforvaltning og kontordrift. Harald kom til IEH fra Amnesty International, der han var kontorsjef i 10 år. Han har arbeidserfaring og utdanning fra Forsvaret.

99 24 07 30

Reidun Blehr Lånkan

Reidun Blehr Lånkan

Seniorrådgiver (I BARSELPERMISJON)

Reidun startet i IEH høsten 2014. Hun er utdannet pedagog og har i tillegg en master i menneskerettigheter fra UiO. Reidun kom til IEH fra Global, og har tidligere jobbet med utviklingssamarbeid og utviklingspolitiske spørsmål for flere norske NGOer.

99 60 95 93

Ole Sevrin Halvorsen

Ole Sevrin Halvorsen

Kontormedarbeider, kurs og administrasjon

Ole begynte i IEH oktober 2015. Han studerer Internasjonale Studier på Universitetet i Oslo, og har tidligere studert kommunikasjon ved Universitetet i Agder.

92 61 63 04