Initiativ for etisk handel

Medlemsoversikt

Active Brands AS

Active Brands AS

Active Brands konsernet er en ledende leverandør til sports- og friluftsmarkedet. Merkevareporteføljen består i dag av Kari Traa, Bula, Vossatassar, Åsnes, Nanok, Bjørn Dæhlie og Rode. Konsernet omsetter for i underkant av NOK 400 millioner og har ca...

Mathilda Guillemot
www.activebrands.no

Aksess & Daylight AS

Aksess & Daylight AS

Aksess & Daylight AS er totalleverandør av tekstiler, gave- og reklameartikler. Gjennom et stort nettverk av leverandører tilbyr de så vel unike spesialprodukter, som merkevarer og andre standardprodukter med profilering.

Vidar Boye Hansen
www.adprofil.no

Alna Margarinfabrik AS

Alna Margarinfabrik AS

Alna Margarinfabrik er en tradisjonsrik næringsmiddelprodusent i Oslo. De startet med margarin i 1938, men produksjonen har utviklet seg til å omfatte en rekke andre produkter, samt import og handelsvarer. Alna leverer til storhusholdning, dagligvare...

Lars Joramo
alna.as

Artisti AS

Artisti AS

Artisti er blant landets ledende leverandør ­innen profilfremmende produkter og kan bistå med alt fra fra idé og design til produksjon, lagerhold og distribusjon.

Meigen Li Hetland
www.artisti.no

Bama Gruppen

Bama Gruppen

BAMA er en av landets eldste privateide handelsbedrifter. De omsetter og produserer frukt, grønnsaker samt andre produkter med begrenset holdbarhet.

Øyvind Briså
www.bama.no

Bane NOR SF

Bane NOR SF

Bane NOR SF skal på vegne av staten drifte, vedlikeholde og bygge ut statens jernbaneinfrastruktur med tilhørende anlegg og innretning. Bane NOR har ansvar for trafikkstyringen på det nasjonale jernbanenettet. Denne omfatter kapasitetsfordeling, rute...

Knut Viddal-Ervik
www.banenor.no

Barnas Hus Nordic AS

Barnas Hus Nordic AS

Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra 0 og helt opp til 8 år. Barnas Hus ble etablert i 2004 og er i dag landsdekkende med 18 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vår visjon er å hjel...

Sølvi Foss
www.barnashus.no

Beer Sten

Beer Sten

Beer Sten AS er importør granitt og en av svært få spesialister innen levering av granittprodukter til uteanlegg i Norge. De er den eneste av steinimportørene i Norge som er medlem av Initiativ for etisk handel.

Monica M. Sander
www.beersten.no

Bekken & Strøm AS

Bekken & Strøm AS

Bekken & Strøm AS er en ledende leverandør av arbeidstøy, verneutstyr, skotøy, profil- og fritidsklær. Selskapet har egen produksjon av arbeidsklær og lang erfaring fra bransjen.

Sturla Berntsen
www.bekkenstrom.no

Brandsdal Group

Brandsdal Group

Brandsdal Group jobber aktivt innen e-handel, og driver blant annet Netthandelen.no, som er Norges største auksjonsnettsted målt i omsetning. Netthandelen omsatte for 370 millioner i 2014 og har 75 ansatte justert for sesongsvingninger.

Lene Andersen
www.brandsdalgroup.com

Bærum kommune

Bærum kommune

Bærum har nærhet til Oslofjorden med spennende øyer og små øysamfunn, vide og åpne frodige daler, dyrket mark, kupert terreng, utfordrende bergvegger og dype skoger.

Junaid Aftab
www.baerum.kommune.no

Caritas Norge

Caritas Norge

Caritas Norge er en hjelpeorganisasjon med utspring fra den katolske kirken i Norge. Caritas Norges visjon er en verden hvor alle mennesker lever i trygge samfunn hvor deres helhetlige menneskelige utvikling og menneskeverd blir ivaretatt.

Aron Halfen
www.caritas.no

Conor Skandinavia AS

Conor Skandinavia AS

Conor Skandinavia AS er en videreføring av Coment Nor som ble etablert i 1967, og som siden den gang har drevet import av profileringsartikler. Conor Skandinavia AS er importører og leverer til forhandlere av profil-, gave- og reklameartikler.

Dag Hvalshagen
www.conor.no

Coop Norge Handel AS

Coop Norge Handel AS

Coop Norge er ansvarlig for kjedekonsepter, distribusjons- og logistikkvirksomhet, innkjøp og markedsføring for Coops butikker i Norge. Coop Norge er en av stifterne av Initiativ for etisk handel (IEH).

Knut Lutnæs
www.coop.no

Dalit Solidarity Network Norway

Dalit Solidarity Network Norway

DSN består av organisasjoner som er opptatt av å fjerne diskriminering basert på kaste eller opphav, og har som mål å koble grasrotbevegelser med internasjonale apparater for å synliggjøre og løse problemet med diskrimininering.

Iver Ørstavik
www.dalit.no

Delta

Delta

Delta er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon som skal utvikle arbeidslivet med fokus på medlemmenes livskvalitet. De har om lag 61 000 medlemmer som arbeider innenfor offentlig tjenesteyting.

Nina Jensen
www.delta.no

DLF - Dagligvareleverandørenes forening

DLF - Dagligvareleverandørenes forening

Dagligvareleverandørenes forening (DLF) er et felles forum for leverandører av forbruksvarer, med fokus på merkevarer. Oppgaven deres er å bidra til effektive rammebetingelser for medlemsbedriftene i sunt samarbeid med handelsledd og myndigheter.

John Aas
www.dlf.no

EB Elektro AS

EB Elektro AS

EB Elektro er eneste produsent av høyspente skillebrytere 12-550 kV i Skandinavia og er dermed ledende innen utvikling, produksjon og montasje av høyspent materiell til kraftdistribusjon og jernbane.

Christian Aakermann
www.eb-elektro.no

EL- PROFFEN AS

EL- PROFFEN AS

EL- PROFFEN er med sine 165 medlemsbedrifter og nærmere 3 500 ansatte Norges største elektrikerkjede og dekker hele landet. Markedskonseptet startet i 1995 før den medlemseide kjeden ble etablert i desember 2000

Stein V. Fossner
www.elproffen.no

Engelsrud NFI Fyrverkeri AS

Engelsrud NFI Fyrverkeri AS

Engelsrud er en ledende leverandør av forbrukerfyrverkeri, profesjonelt fyrverkeri og øvelsesmateriell til Forsvaret. Selskapet, Engelsrud Fyrverkerifabrikk, ble etablert på Engelsrud Gård i Asker og har historie helt tilbake til 1948, da med produks...

Gudmund Norsveen
www.fyrverkeri.no

Enor AS/Culina

Enor AS/Culina

Culinakjeden er Norges ledende leverandør av småutstyr til storkjøkkenmarkedet. Kolleksjonen deres spenner over varegruppene porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, rengjøring samt elektriske artikler og kokkeklær.

Irene Guldbransen
www.culina.no

Europris AS

Europris AS

Europris driver et lavpriskonsept innen bransjedefinisjonen bredt vareutvalg. Europris har butikker over hele Norges land, fra Hammerfest i nord til Mandal i sør.

Petter Wilskow
www.europris.no

Felleskjøpet Agri SA

Felleskjøpet Agri SA

FKA er en samvirkebedrift eid av 45.000 bønder. Hovedkontor: Lillestrøm. Selskapet er største og viktigste leverandør av driftsmidler og maskiner til norsk landbruk. Omsetning 2015: 12 milliarder. 2.500 ansatte. 110 butikker på landsbasis.

Arne Wang
www.felleskjopet.no

Felleskjøpet Rogaland Agder

Felleskjøpet Rogaland Agder

Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vi selger dessuten traktorer, maskinvarer og verkstedtjenester til både landbruk og andre kunder. Vårt produksjonsanlegg er lokalisert i Stavanger, samt 18 butikker...

Geir Inge Auklend
www.fkra.no

Gosh Norge AS

Gosh Norge AS

Gosh-kjeden er i dag landets største kjede innen profilbransjen. De består av 20 forhandlere spredt over landet og er til sammen 157 ansatte. Gosh er en partner som leverer eksponeringsløsninger av din logo, med fokus på den røde tråden.

Anita Løkken
www.gosh.no

Granit

Granit

Hos Granit er det oppbevaring som ligger nærmest hjertet, med smarte løsninger i papir, plast eller flettet materiale. De har også en rekke andre funksjonelle varer for hjem og kontor, og det fire viktigste egenskapene for Granit er praktisk funksjon...

Nina Torlén Simberg
https://www.granit.com

Gresvig

Gresvig

Gresvig konsernet består av de to forretningsområdene Sport og Tekstil og har som mål å være den ledende aktøren med de mest attraktive kjedekonseptene og den mest effektive vareflyten.

Steinar Hillestad
www.gresvig.no

Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor i Norge

Handel og Kontor i Norge (HK) er i dag LOs tredje største forbund med over 68.000 medlemmer. Medlemmene deres kommer fra handels-, industri-, håndverk-, luftfart-, forlag-, kontor-, administrasjon-, finans- og servicevirksomhet

Tonje Holmsen
www.handelogkontor.no

Handicare AS

Handicare AS

Handicare AS er en av Norges største leverandører av tekniske hjelpemidler til eldre og funksjonshemmede. Handicare leverer løsninger for både barn, unge og voksne til bruk hjemme eller på institusjon.

Kåre Opland
www.handicare.no

Handicare Patient Handling AS

Handicare Patient Handling AS

Handicare Patient Handling er et selskap i Handicar AS, som er en av Norges største leverandører av tekniske hjelpemidler til eldre og funksjonshemmede. Handicare leverer løsninger for både barn, unge og voksne til bruk hjemme eller på institusjon.

Olaf Lurvik
www.handicare.no

Helly Hansen

Helly Hansen

Helly Hansen ASA er et internasjonalt tekstilindustriselskap med hovedkontor i Oslo. Helly Hansen produserer tekstiler og spesialutstyr for sport, fritid og arbeid på havet og i fjellet.

Rebecca Johansson
www.hellyhansen.com

Helse Sør-Øst

Helse Sør-Øst

Helse Sør-Øst RHF har ansvar for sykehustjenester til befolkningen i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder.

Grete Solli
www.helse-sorost.no

Helse Vest RHF

Helse Vest RHF

Helse Vest RHF (regionalt helseføretak) har det overordna ansvaret for spesialisthelsetenesta i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Helse Vest skal sørgje for at dei rundt 1 million innbyggjarane i regionen får dei spesialisthelsetenestene dei h...

Geir Håheim
www.helse-vest.no

Helsport AS

Helsport AS

Helsport er et familieselskap, etablert i 1951. De utvikler brukervennlige kvalitetsprodukter, som gir best mulig beskyttelse og komfort under ulike klimatiske forhold.

Stein Helliksen
www.helsport.no

Hennes & Mauritz

Hennes & Mauritz

H&M’s business concept is to offer fashion and quality at the best price. For us, this includes that we want to do business in a way that is economically, socially and environmentally sustainable.

Kristin Fjeld
www.hm.com/no

Hennig-Olsen Is AS

Hennig-Olsen Is AS

Hennig-Olsen Is AS produserer og markedsfører iskremprodukter tilpasset dagligvare, kiosk og bensin og storhusholdning. De startet opp i 1924, og leder i dag en av Norges få gjenlevende privateide bedrifter innen næringmiddelindustrien.

Hanne Jørgensen
www.hennig-olsen.no

HINAS

HINAS

Helseforetakenes Innkjøpsservice AS, HINAS, er helseforetakenes eget innkjøpsselskap. HINAS genererer og koordinerer felles innkjøpsavtaler for alle helseforetakene i Norge og har som målsetting å bruke samlet innkjøpsvolum for å generere besparelser...

John-Christian Lervik
www.hinas.no

Hjelpemiddelspesialisten AS

Hjelpemiddelspesialisten AS

Vårt spesialområde og hovedfokus er på tekniske hjelpemidler til funksjonshemmede barn og ungdom, men ser at etter at våre kunder/brukere har passert ungdomsårene har man også stor nytte av våre produkter. Vi er de største i landet på formstøpte sitt...

Jahn Ivar Martinsen
www.hm-spes.no

Hoel Textile

Hoel Textile er i oppstartsfasen og skal etablere innkjøp og produksjon av tekstiler med særlig fokus på CSR.

Torgeir Hoel

IKEA

IKEA

IKEA tilbyr et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsprodukter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem.

Yngvill Ofstad
www.ikea.no

Jacobs Douwe Egberts Norge AS

Jacobs Douwe Egberts Norge AS

Jacobs Douwe Egberts Norge AS, tidligere Kaffehuset Friele, er Norges største kaffeprodusent med en markedsandel på ca. 35%. Det betyr at mer enn hver tredje kaffekopp som drikkes i Norge kommer fra Friele.

Atle Engelsen
www.friele.no

Kid Interiør AS

Kid Interiør AS

Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Og selvfølgelig gardintilbehør,accessories og nesten alt til barnerommet.

Stian Brandhagen
www.kid.no

Kristiansand Dyrepark AS

Kristiansand Dyrepark AS

Kristiansand Dyrepark AS er Den Levende Parken som skal spre glede, opplevelser og kunnskap til alle som kommer på besøk. Parken er åpen hver dag hele året, men har sin hovedsesong på sommeren. Dyreparken strekker seg over et område på mer enn 600 må...

Annette Knutsen
www.dyreparken.no

LilleBa & Herremann AS

LilleBa & Herremann AS

Lilleba & Herremann leverer tekstiler til både liten og stor. De ønsker å være en pådriver for å sikre at deres tekstiler er produsert under de beste forhold både når det gjelder mennesker og miljø. Lilleba produserer i Sør-Korea.

Silje Sivertsen
lilleba.no

Lilleborg

Lilleborg

Lilleborg er markedets ledende produsent og markedsfører av vaskemidler og produkter til personlig pleie. Lilleborg er også Norges ledende totalleverandør av renholds- og hygienesystemer til det profesjonelle markedet.

Henning André Raab
www.lilleborg.no

Mascot Høie

Mascot Høie

Mascot Høie konsernet har i dag utviklet seg til å bli en internasjonal ledende merkevare-leverandør av Mascot og Høie dyner og puter, Høie sengetøy samt Berger pledd.

Fredrik Manum
www.hoie.no

Maske AS

Maske AS

Maske Gruppen AS er en familiebedrift med trøndersk forankring. Etter etableringen i 1858 har selskapet utviklet seg fra produksjonsfokus til grossistfokus, og de siste 50 år har grossistvirksomheten vært dominerende.

Monica Dalberg
www.maskegruppen.no

Milas AS

Milas AS

Milas er en norskeid totalleverandør til skoler og barnehager. De er en av landets største aktører, og har holdt på i over 15 år. Milas har som mål å tilby markedets beste produkter og ekspertise.

Øyvind Fjell
www.milas.no

Molekule AS

Molekule AS

Molekule er et lite, Oslo-basert selskap som designer og leverer unike håndlagde kuletepper, laget av den beste ull. Molekule kombinerer kreativitet og interesse for design.

Aneta Blaszczyk
www.molekule.no

Moss Kommune

Moss Kommune

Moss Kommune ligger i Østfold. Byen grenser i vest til Oslofjorden og i øst til Mossemarka. Moss har et industri-, kunst-, og handelsmiljø. Moss Kommune som arbeidsgiver har ca. 1500 årsverk og 29 588 innbyggere pr. 1.1.2009.

Cecilie Kildahl
www.moss.kommune.no

NDP Partners

Varemerket VIGA eies og markedsføres av selskapet NDP PARTNERS AS. Vi tilbyr egendesignede kvalitetsprodukter og gjennom vårt delingsprosjekt, HUMAN TO HUMAN, bidrar vi – sammen med våre kunder – direkte til å dele med mennesker som trenger det.

Ellen K Dahl-Pedersen
www.viga.com

Nettborsen Grafisk AS

Nettborsen Grafisk AS

Nettbørsen Grafisk er leverandører av markedsmateriell som har mulighet til å by på oppdrag fra kunder over hele landet. Alt skjer elektronisk og det er gratis for leverandørene å være registrert på Nettbørsen.

Øyvind Nedrelid
nettborsen.no

Next Sport AS

Next Sport AS

Next Sport AS byr på attraktive og rimelige kleskolleksjoner og andre produkter innen sport og fritid til kjeder, butikker og idrettslag over hele landet.

Marthe Mykjåland
nextsport.no

NHO Handel

NHO Handel

NHO Handel er en kombinert arbeidsgiver- og bransjeforening for virksomhet innen i varehandel, håndverksproduksjon og personlig tjenesteyting i Norge.

Marie Hellwege
www.nhohandel.no

Noramix Trade AS - Dilmah

Noramix Trade AS - Dilmah

Dilmah te er utsøkt kvalitetste i mange variasjoner - både grønn, hvit og urtete i tillegg til svart te. Dilmah te håndplukkes, behandles og ferskpakkes direkte ved dyrkningsområdene på det gamle Ceylon, nå Sri Lanka.

Keerthi Rasamanickam
www.dilmah.no

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels

Choice Hotels Scandinavia AS er en av Nordens ledende hotellkjeder. De jobber kontinuerlig med å finne nye, gode konsepter som gjør hverdagen enklere, mer effektiv og komfortabel for sine gjester.

Cathrine Dehli
www.choicehotels.no

Nordic Smart House

Nordic Smart House

Nordic Smart House er et søsterselskap til Orient Import AS. Bedriften er i oppstartsfasen og skal drive med utvikling, produksjon og import av miniboliger i stålmoduler.

Stephen Fu

Norengros AS

Norengros AS

Norengros er Norges største leverandør av forbruksvarer til privat og offentlig sektor. Norengros er en landsdekkende kjede bestående av 14 bedrifter med lokale eiere, fordelt på 26 avdelinger.

Hanne Martine Vedeler
www.norengros.no

Norgesgruppen

Norgesgruppen

NorgesGruppen er landets største handelshus og leverer forbruksvarer til dagligvare, kiosk- og servicehandel, og servering- og storhusholdning. De arbeider kontinuerlig med å tilby et bedre og bredere utvalg av Fairtrade merkede produkter.

Bjart Thorkil Pedersen
www.norgesgruppen.no

Norrøna Sport AS

Norrøna Sport AS

Norrøna lager fantastiske produkter på sin måte for mennesker med en aktiv livsstil. Dette innebærer å utvikle klær og utstyr av ypperste kvalitet til ekstrem bruk.

Torbjorn Rodt
www.norrona.no

Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon og er en partipolitisk uavhengig organisasjon. De tar standpunkt i viktige samfunnsdebatter, og har som mål om en mer rettferdig verden.

Birgitte Brekke
www.folkehjelp.no

NSB (Norges Statsbaner)

NSB (Norges Statsbaner)

NSB-konsernet er et nordisk transportkonsern der persontransport med tog og buss samt godstrafikk på jernbane, eiendoms- og knutepunktsutvikling og togvedlikehold utgjør hovedvirksomheten.

June Eikeseth
www.nsb.no

Orkla ASA

Orkla ASA

Orkla ASA er Nordens ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning. Orkla har også flere sterke posisjoner i India, Russland og Østerrike. I tillegg er forretningsområdet Orkla Food Ingredients en betyde...

Mattis Sydhagen
www.orkla.no

Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund

Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund

Ortopeditekniske Virksomheters Landsforbund (OVL) er som overskriften forteller en bransjeforening for den ortopeditekniske bransjen. Forbundet har 20 medlemsbedrifter som er spredt over hele landet, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Den saml...

Svein Vidar Ersvær
ovl.no

Parat

Parat

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon tilsluttet Yrkesorganisasjonenes sentralforbund (YS). De har 35 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet, og organiserer ansatte i de fleste yrker og bransjer.

Janne Jonsrud
www.parat.com

Pelion

Pelion

AS Pelion ble etablert i 1978 og er en bedrift bestående av fire ansatte som arbeider med profileringsartikler. Deres kunder er en blanding av privat og offentlig virksomhet.

Øyvind S. Hagen
www.pelion.no

Plan Norge

Plan Norge

Fadderorganisasjonen Plan Norge er en del av den internasjonale utviklingsorganisasjonen Plan, som jobber med 1,5 millioner fadderbarn og lokalsamfunn i 50 land. Plan ble etablert i 1937 i Spania for å bedre forholdene for barna som ble rammet av den...

Marianne Stabell
www.plan-norge.no

Pm Retail

Pm Retail

Pm lager og selger kvalitetsrike og skreddersydde klær. De har vært medlem av Initiativ for Etisk Handel (IEH) siden juni 2012.

Knut Harlem
pm.no

Puls AS

Puls AS

Puls er et selskap i Handicare AS. Puls leverer kapitalvarer og forbruksmateriell til apotek, institusjoner, sykehus og andre helsetjenester. Puls er også leverandør til industri, forskning og offentlig forvaltning.

Bjørn Bakkedal
www.puls-norge.no

R&U Holding AS

R&U Holding AS

R&U Holding AS er morselskapet til Russeservice, University og Russedress. Selskapene utvikler, markedsfører og selger ulike produkter til elever i norsk skole.

Grete Alvsåker
www.russ.no

Rogaland fylkeskommune

Rogaland fylkeskommune

Rogaland er av mange blitt kalt et Norge i miniatyr. Rogaland er et fylke med solide røtter i historien. Folk har bodd, arbeidet og funnet sitt næringsgrunnlag her siden isen trakk seg tilbake for over 10 000 år siden.

Bjørn Olav Vorland
www.rogfk.no

Scantrade

Scantrade

Scan Trade AS er et sportsgrossistfirma med merkevare-ansvar for Umbro, Mizuno, Nordica tekstil og Proline. De betjener kjeder og ca. 800 butikker i Norge, Danmark, Island og Færøyene.

Heidi Helland
scantrade.no

Skeidar AS

Skeidar AS

Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Skeidar forhandler flere sterke norske merkevarer, som Ekornes Svane, Jensen og Covent Garden.

Bodil Myrvold
skeidar.no/hovedsiden

Skosenteret AS

Skosenteret AS

Skosenteret er Norges eneste samlingspunkt for leverandører av sko og tilbehør til detaljister i Norge. Tilbehøret inkluderer vesker og kofferter, skopeleiemidler og såler, med mer.

Hege Tiller
www.skosenteret.no

Statsbygg

Statsbygg

Statsbygg er en statlig forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Vi skal iverksette og gjennomføre Stortingets vedtatte politikk innen statlig bygge- og eiendomssektor og vår hovedoppgave er å tilby kostnadseffektive og fun...

Eva Carina Aune
www.statsbygg.no

Stavanger kommune

Stavanger kommune

Stavanger er en by og en kommune på Nord-Jæren i Rogaland. Kommunen grenser i nord til Randaberg og Rennesøy, i sør til Sandnes og i vest til Sola. Kommunen og byen er Norges fjerde største med ca. 126 021 innbyggere.

Lin Helliesen
www.stavanger.kommune.no

Stokke AS

Stokke AS

Stokke er et norsk selskap. Siden 2006 har Stokke fokusert utelukkende på møbler og utstyr til barn, innenfor produktkategoriene, barnestoler, barnevogner og utstyr til barnerommet.

Kristin Hoff Hadland
www.stokke.com

Stormberg AS

Stormberg AS

Stormberg ble i februar 1998 etablert for å lage sports- og turtøy som skulle fungere godt, se bra ut og ha en fornuftig pris. Stormberg leverer derfor sports- og turtøy til familievennlige priser.

Jan Halvor Bransdal
www.stormberg.no

Sverre W. Monsen

Sverre W. Monsen

Sverre W. Monsen A/S er en betydelig leverandør av yrkesklær og utstyrsvarer til storforbrukermarkedet, deriblant helsevesenet, vaskeri og hotellbransjen i Norge.

Camiilla Valen
www.swm.no

Swix Sport AS

Swix Sport AS

I mer enn 60 år har Swix vært et av de fremste og best kjente navn innenfor skibransjen. Swix produkter er et av få norske industriprodukter som finnes i butikker over hele verden hvor det er vinterforhold og snø.

Per Henning Grimsrud
www.swixsport.no

The Sign On Company AS

The Sign On Company AS

The Sign On Company er totalleverandører av firmagaver og profileringsartikler til næringsliv, offentlig sektor og organisasjoner. The Sign On Company AS er en liten bedrift med stor og bred erfaring.

Kalle Gilbert
www.signon.no

Tine SA

Tine SA

TINE er en av Norges største og mest betydningsfulle merkevarebyggere. TINE leverer merkevarer innen mat og drikke med hovedfokus på meieriprodukter.

Bjørn Malm
tine.no

Turtleneck AS

Turtleneck AS

Turtleneck AS er produktutviklings selskap som har utviklet et produkt som gjør høretelefoner krøllfri uten at man trenger å ha med med seg en egen separert enhet eller måtte kjøpe seg nye høretelefoner.

Tore Helland
www.turtleneck.life

UiB - Universitetet i Bergen

UiB - Universitetet i Bergen

Universitetet i Bergen er med sine 14 359 studenter og vel 3 364 ansatte et mellomstort europeisk universitet. Sentrale deler av campus ligger i sentrum av byen. Universitetet i Bergen er både et lærested og en forskningsinstitusjon som dekker de fl...

Kitty Amlie Tverrå
www.uib.no

Unil AS

Unil AS

Unil AS er ansvarlig for utvikling, innkjøp og markedsføring av produkter under NorgesGruppens egne merker. Det finnes over 2500 produkter under Unils merker.

Julie Haugli
www.unil.no

Uniqa

Uniqa

UNIQA AS er kjent som Norges dyktigste leverandør av ute og innemiljøer til barnehage/skole og andre steder små barn oppholder seg. Siden 2007 har Uniqa skapt unike lekemiljøer.

Mads Tharaldsen
uniqa.no

Unique Pyrotechnic

Unique Pyrotechnic

Unique Pyrotechnic er en teknisk og konseptuell leverandør av pyrotekniske stemningseffekter, festfyrverkerier både ute og inne, samt "SFX" (special effecs) - for Tv, film, teater, konserter og events

Espen J. Kolstad
www.pyro.se/sv/default

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo

Universitetet i Oslo (UiO) er landets største og mest tradisjonsrike institusjon for høyere utdanning. UiO har over 27000 studenter og 7000 ansatte, og det feirte 200års jubileum i 2011. UiO har som ambisjon å utvikle seg som et fremragende forskning...

Kjell-Gunnar Linde Thomsen
www.uio.no

Varner

Varner

Varner er Norges største aktør innen tekstilhandel. Konsernet er et familieselskap og består av ni forskjellige kjedekonsepter med forretninger både i Norge og i utlandet.

Vegard Krohn Neverlien
www.varner.no

Vestre AS

Vestre AS

Vestre utvikler, formgir og produserer møbler for offentlige rom. Vestre har alltid fokusert på miljø og kvalitet i produksjonsprosessen. Fabrikken deres i Sverige er ISO 9001 og ISO 1401 sertifisert.

Marianne Preus Jacobsen
www.vestre.com

Victoria AS

Victoria AS

Victoria AS - et selskap i Victoria Gruppen - en av landets største leverandør av yrkesbekledning, profilbekledning og personlig verneutstyr til alle typer offshore og onshore bedrifter. Victoria Gruppen består av en rekke selskaper innen handel, pro...

Gert Chen-Nilsen
www.victoria.no

Virke Hovedorganisasjonen

Virke Hovedorganisasjonen

Virke er landets ledende nærings- og arbeidsgiverorganisasjon innen privat tjenesteytende sektor - der verdier skapes av mennesker. Virke representerer bedrifter fra en rekke bransjer innen handel, service, utdanning og helse.

Camilla Gramstad
www.virke.no/eway

Voice Norge AS

Voice Norge AS

Voices virksomhet er konsentrert om å utvikle og drive de tre kjedekonseptene VIC, Match og Boys of Europe. De satser på å være ledende innenfor kvalitetssegmentet for herre og dame.

Hilde Slettvold
www.voice.no