Etisk handel Norge

Velkommen til IEH under Arendalsuka!

Neste uke flytter vi til Arendal sammen med politikere, organisasjoner, næringsliv og journalister. Arendalsuka står for tur, og IEH deltar aktivt med to debatter og egen stand.

Bærekraftig utvikling er et av de store temaene under årets arrangement, et tema vi jobber kontinuerlig med i IEH. Sammen med medlemmene har vi et spesielt fokus på å sikre en bærekraftig utvikling gjennom handel innen miljø, menneskerettigheter og anti-korrupsjonsarbeid.

I høst tilbyr vi workshop’en «Strategisk tilnærming til bærekraftsmålene» om hvordan man kan bruke FNs bærekraftmål i egen virksomhet. Kurset finnes i to varianter, for offentlig og privat sektor.

Men først er det Arendal

Tirsdag 14. august klokken 13.30-15.00: Moderne slaveri i Norge – er det lov?

Flere og flere land vedtar lover mot moderne slaveri, når skal norske politikere forby tvangsarbeid i våre leverandørkjeder? I Samarbeid med Raftostiftelsen og Advokatforeningens menneskerettighetsutvalg, arrangerer IEH debatt med politikere fra Høyre, Ap og Krf og representanter fra arrangørene.

Sted: Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, Kallevigs Brygge i Arendal

Onsdag 15. august klokken 12.00-13.45: Moderne slaveri – paneldebatt og omvisning på utstillingen Slavegjort

I samarbeid med KUBEN Museum arrangerer Initiativ for etisk handel (IEH) en paneldebatt om moderne slaveri før omvisning i utstillingen Slavegjort, som omhandler både 1700-tallets og dagens slaveri.

Sted: KUBEN, Parkveien 16.

Og besøk oss gjerne på stand nummer 162 i Strandgaten for informasjon, meningsutvekslinger eller for å slå av en prat og se vår ferske IEH-film!