Etisk handel Norge

Workshop: Pakistan m/Zulfiqar Shah (PILER)

01. november 2019
Kl. 09:00-11:00
Oslo, Etisk handel Norge, Hausmannsgate 19
Etisk handel Norge
Linn Aakvik
linn@etiskhandel.no

Pakistan er et marked i vekst og et stadig viktigere sourcing-land for Etisk handel Norges medlemmer. Det er også et land med høy risiko knyttet til menneske-, arbeidsrettigheter og miljø. Etisk handel Norge inviterer til en praktisk workshop med ekspert Zulfiqar Shah, co-director i organisasjonen PILER.

Zulfiqar er en av Pakistans fremste og mest respekterte menneske- og arbeidstakerrettighetsaktivister. Han har deltatt i sivilsamfunnsdelegasjoner til FNs menneskerettighetsråd i Genève og det Europeiske Parlamentets komité for menneskerettigheter og handel. Zulfiqar jobber til daglig med menneske- og arbeidsrettigheter i Pakistan og vil gi en unik innsikt i situasjonen i landet og ny utvikling.

Her får du bakgrunnsinformasjonen du trenger for å vurdere din bedrifts/organisasjons leverandørkjede i landet. Dette blir en praktisk workshop med mulighet til å diskutere konkrete eksempler fra ulike bransjer og regioner.

I denne workshopen vil du lære mer om:

  • Pakistan som sourcing-land: kontekst og ny utvikling
  • Prioriterte risiko-områder
  • Situasjonen i ulike regioner og bransjer

 

Workshopen holdes på engelsk.

Ønsker du informasjon om en bransje/produktkategori eller region i Pakistan under workshopen? Send gjerne innspill til Linn Aakvik, linn@etiskhandel.no innen 20. oktober.

Kursavgift og vilkår for påmelding

Workshopen er gratis for medlemmer av Etisk handel Norge, pris for ikke-medlemmer kr. 2200. Avgiften inkluderer kursmateriell og servering. Eventuell overnatting må bestilles og betales av hver enkelt deltaker.

Påmeldingen er bindende. IEH tar forbehold om at arrangementet kan avlyses ved få påmeldte, i så fall gis beskjed senest 10 dager før. Ved avmelding 9 dager eller mindre før kursdato må 25% av kursavgiften betales. Ved avmelding 5 virkedager eller mindre før (første) kursdagen, eller ved no-show, må hele kursavgiften betales.

Påmelding

Felt merket med * er nødvendige.