Etisk handel Norge

Grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring - del 2 (kun medlemmer).

27. november 2019
Kl. 12:30-15:30
Etisk Handel Norge, Hausmannsgate 19, Oslo

Praktisk innføring for bedrifter i metodikk for å komme i gang med bærekraftig leverandørkjedestyring. Kurset gir en grundig gjennomgang av verktøy og ressurser tilgjengelig for medlemmer av Etisk Handel Norge. Kurset bygger på del 1 av grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring.

Målgruppe:

Bedrifter. Kurset er rettet mot de som har hovedansvar for oppfølging av medlemsskapet i Etisk Handel Norge, men er også relevant for de som er direkte involvert i virksomhetens arbeid med etisk handel og oppfølging av leverandørkjeden. Kurset er tilpasset virksomheter av ulik størrelse, og om virksomheten er i direkte eller indirekte kontakt med produsenter.

Innhold og læringsmål:

Kurset gir praktisk innføring i «god metode» for bærekraftig leverandørkjedestyring. Vi går gjennom modell for implementering av bærekraftig leverandørkjedestyring, med gjennomgang av verktøy og ressurser som forenkler og effektiviserer arbeidet med oppfølging av leverandørkjeden. Videre presenteres eksempler på god praksis fra forskjellige typer bedrifter. 

Etter kurset skal du være godt rustet til å komme i gang med etisk handel arbeidet.

Forkunnskaper:

Du bør ha deltatt på Grunnkurs i bærekraftig leverandørkjedestyring - del 1, eller tilsvarende. 

Forberedelse og gjennomføring:

Gå gjennom egne strategier og rapporter på samfunnsansvar. 

Kursavgift og vilkår for påmelding:

Gratis, kun for medlemmer av Etisk Handel Norge. 

Påmeldingen er bindende. No-show belastes med 500 kr. Vi tar forbehold om at arrangementet kan avlyses ved få påmeldte, i så fall gis beskjed senest 10 dager før. 

Påmelding

Felt merket med * er nødvendige.