Initiativ for etisk handel

IEH:Forum, Dyrevelferd tekstilbransjen - hva og hvordan? (kun for medlemmer)

15. februar 2018
Kl. 09:00-10:30
IEH, Hausmannsgate 19, Oslo

Hvilke dyreetiske problemstillinger er mest relevante for tekstilbransjen? Hvordan inkludere dyrevelferd i arbeidet med etisk handel og bærekraft? Dyrevernalliansen hjelper deg med å kartlegge hvilke temaer innen dyrevelferd som er aktuelle for din bedrift, og gir råd om hvor du kan begynne når du skal utforme en policy for dyrevelferd.

Bakgrunn

Til tross for at mange ikke er bevisste på det, er dyrevelferd er et tema som angår de fleste bedrifter. Erfaringer fra tekstilbransjen er at mange ønsker å sikre dyrevelferden i egen leverandørkjede, men mangler kunnskap om hvilke dyreetiske problemstillinger de bør kartlegge i sine leverandørkjeder. I dette forumet deler Dyrevernalliansen av sin erfaring med å hjelpe bedrifter til å utforme en dyrevelferdspolicy og fremhever de vanligste problemstillingene norske bedrifter bør ta stilling til i møte med kunder og leverandører.

Program

  • Velkommen v/IEH
  • Innledning og diskusjon v/Susanna Lybak, Dyrevernalliansen

Det settes opp webinar for medlemmer utenfor Oslo. Meld deg på via påmeldingsskjemaet og skriv "webinar" i kommentarfeltet, så får du tilsendt lenke til deltakelse. 

Påmelding

Felt merket med * er nødvendige.