Initiativ for etisk handel

Kursene du ikke vil gå glipp av!

Initiativ for etisk handel (IEH) styrker nå sitt kurstilbud med bærekraftsmålene og innkjøpspraksis, og nye seminarer om dyrevelferd, leverandørkjeder i Kina og Myanmar m.m. Meld deg på!

Til våren styrker vi kurstilbudet vårt med to splitter nye kurs; Strategisk tilnærming til FNs bærekraftsmål og Ansvarlig innkjøpspraksis med mellomledd. I tillegg viderefører vi den populære workshopserien i Risikokartlegging, prioritering og forbedring, samt kurs i Ansvarlig innkjøpspraksis, og grunnkurs og workshop for bærekraft i leverandørkjeden. Snakk med oss om hvilke kurs din virksomhet bør delta på for å komme videre i arbeidet med etisk handel og meld deg på snarest. Kursene blir raskt fulltegnet!

Vi har også en rekke spennende seminarer våren 2018: dyrevelferd, Fairtrades bomullsstandard, ansvarlig sourcing av soya, storfe og palmeolje, leverandørkjeder i Kina og Myanmar m.m.

Og hold av torsdag 26. april. Da arrangerer vi etisk handelskonferansen 2018 – Norges viktigste møteplass for bærekraftig leverandørkjeder på DOGA i Oslo. Mer informasjon om årskonferansen kommer snart.